Meld je aan voor de nieuwsbrief:

14/05/24

Miss Montreal gaat dit najaar met haar nieuwe album op clubtour door heel Nederland

Miss Montreal gaat dit najaar op clubtour door heel Nederland. In oktober en november 2024 zal ze op diverse poppodia door het hele land te zien zijn. Kaarten voor de clubtour zijn vanaf aanstaande vrijdag 10 mei om 10:00 uur beschikbaar via de websites van de desbetreffende zalen.

Deze serie concerten markeert een nieuwe periode voor Miss Montreal, die momenteel aan een nieuw album werkt. De zangeres, die eerder dit jaar al 40.000 kaarten verkocht tijdens haar uitverkochte theatertour, kijkt ernaar uit om terug te keren naar de poppodia. “Ik heb zo veel zin in deze tour, in clubs spelen is te gek. Veel energie, nieuwe muziek, een nieuw album en blije mensen. Zin in!” aldus Miss Montreal. De clubtour biedt fans de kans om te genieten van Miss Montreal’s bekendste hits en haar nieuwe muziek, die zij tijdens deze tour voor het eerst live gaat spelen.

Sinds haar debuut met de single ‘Just A Flirt’, heeft Miss Montreal zich stevig gevestigd in de Nederlandse muziekwereld. Met acht albums en talrijke Top-10 hits waaronder ‘Hoe’, ‘Till The Sun Comes Up’, ‘Alles’, en ‘Door De Wind’, heeft ze meerdere gouden en platina platen binnengehaald. Haar sterke live reputatie wordt onderstreept door de vele uitverkochte club- en theatertours door heel Nederland. Daarnaast is ze een graag geziene gast op grote festivals zoals Zwarte Cross en Concert at SEA.

Eerder deze week bracht Miss Montreal haar nieuwe single ‘Samen Één’ uit.

Gerelateerd nieuws