Meld je aan voor de nieuwsbrief:

08/11/12

MICHIEL BORSTLAP: NIEUW BIJ AAA2010

Nederlands bekendste jazzpianist Michiel Borstlap viert in 2013 zijn 25-jarig jubileum. Hij won vele awards en prijzen, waaronder de Edison, Gouden Kalf én de prestigieuze Amerikaanse Thelonious Monk/BMI Composers Award. Michiels handelsmerk: de grote technische vaardigheid waarmee hij ieder denkbaar genre te lijf gaat! 

 Michiel Borstlap heeft een ongehoord talent als muzikant, performer én als componist. Zowel solo als in verschillende samenstellingen speelt hij zalen plat. Borstlap speelde concerten in 63 landen(!) en zijn albums kwamen uit in Europa, Noord Amerika en Japan. Samenwerkingen met grote nationale en internationale artiesten zijn alleszeggend. Van Herbie Hancock, Les Paul, George Duke en Gino Vannelli tot Edsilia Rombley, Trijntje Oosterhuis, Janine Jansen en als solist van het Metropole String Orkest. 
 
Michiel is uitstekend inzetbaar tijdens uw besloten events, zowel solo als met zijn trio. Internationaal gezien, breekt Michiel Borstlap meer en meer door en worden zijn concerten op de internationale podia van Tokyo tot Kiev, New York tot Moskou en van Parijs en Londen door publiek en pers enthousiast ontvangen. Hierbij maakt het geen verschil of het liefhebbers van jazz of klassiek zijn.  

 Michiel Borstlap is per heden exclusief te boeken voor besloten events via AAA2010. Meer informatie over Michiel Borstlap (ook in combinatie mogelijk met diverse gast-artiesten): 020-7600312 of info@aaa2010.nl

Gerelateerd nieuws