Meld je aan voor de nieuwsbrief:

31/03/21

Leo Blokhuis & Paul de Munnik presenteren livestream Popquiz vanuit De Komedie!

Een pub-, sub- en popquiz met het thema Muzikale Helden. Gepresenteerd door Leo Blokhuis en met Paul de Munnik achter de piano. Een boel Muzikale Helden en een snufje Top 2000. Een quiz voor de muziekliefhebber. Ook zonder dat je ook maar één voorstelling van Muzikale Helden hebt gezien.

Leo Blokhuis is natuurlijk de koning van de muziekquiz. Live vanaf ons podium presenteert hij de Komedie Popquiz. Met als thema: Muzikale Helden. Samen met Paul de Munnik, de man die elk lied, riffje en refrein kan spelen. En bovendien de Muzikale Held van de allereerste editie. Muzikale Helden is al elf jaar dé muzikale aftrap van het seizoen, waarin onze helden liedjes spelen van hun eigen helden. Blokhuis en De Munnik: een ijzersterk duo. Samen laten ze je liedjes raden en testen ze je muzikale geheugen. Op het podium, rechtstreeks je huiskamer in. Via een livestream. Een avond met vragen, fragmenten en weetjes. Een pub-, sub- en popquiz, dus. Een boel Muzikale Helden en een snufje Top 2000. Een quiz voor de muziekliefhebber. Ook zonder dat je ook maar één voorstelling van Muzikale Helden hebt gezien. Stel je team binnen het gezin samen of neem het vanuit huis op tegen vrienden! Wie weet word je dé muziekkenner van de avond.

Donderdag 8 april om 20:15 uur
Kaarten: https://www.dekleinekomedie.nl/agenda/1754/Leo_Blokhuis_Paul_de_Munnik/DE_KOMEDIE_POPQUIZ_LIVESTREAM/

Wil je ook een eigen exclusieve livestream met een op maat gemaakte popquiz van Leo Blokhuis en/of een online optreden van Paul de Munnik? Informeer naar de mogelijkheden!

Gerelateerd nieuws