Meld je aan voor de nieuwsbrief:

11/12/14

Kijk terug: Racoon live @ GIEL

Racoon speelde donderdagochtend live in de studio bij GIEL op 3FM. Ze speelden onder andere hun nieuwe single ‘Brick By Brick’ en ‘Young and Wise’, een nieuwe track van het album ‘All In Good Time’.

Kijk terug: ‘Brick By Brick’ live bij GIEL:

Bekijk hier de andere live optredens bij 3FM.

Video

Van ‘Young and Wise’ is vandaag een video verschenen. Bekijk ‘m hier:

Nieuw album

Op 13 februari komt Racoon na een periode van relatieve stilte uit met haar gloednieuwe album ‘All In Good Time’. Vanaf maart trekt de band met een gelijknamige tour door Nederland.

Het nieuwe album, de opvolger van ‘Liverpool Rain’ uit 2011 en alweer het zesde studio-album van de Zeeuwse formatie, werd onder andere opgenomen in de Abbey Road Studio, opnieuw met producer Wouter van Belle. Bart van der Weide:

“Er zitten allerlei extra lagen in deze nummers, maar het blijft integer en Racoon. We zien het als een volgende stap op weg naar het perfecte popliedje.”

In maart start de ‘All In Good Time Tour’. Het is de grootste tour tot nu toe in de carrière van de Zeeuwse band. Onder meer de Heineken Music Hall Amsterdam, Klokgebouw Eindhoven en Martiniplaza Groningen worden aangedaan. Bart van der Weide:

“We zijn super trots op de nieuwe liedjes en we hebben dan ook heel veel zin om ze daar voor het eerst live te gaan spelen en delen met onze fans. We gaan alles uit de kast halen om er bijzondere avonden van te maken!”

3FM Presents Racoon “All In Good Time Tour”

28 maart 2015 – Martiniplaza, Groningen
04 april 2015 – Heineken Music Hall, Amsterdam
25 april 2015 – Klokgebouw, Eindhoven
09 mei 2015 – Americahal, Apeldoorn
16 mei 2015 – Silverdome, Zoetermeer

Tickets

Kaarten zijn verkrijgbaar voor 32,50 euro per stuk (exclusief reserveringskosten) en zijn in combinatie (met een meerprijs van 15 euro) te bestellen met het nieuwe album ‘All In Good Time’ dat op 13 februari verschijnt.

 

Gerelateerd nieuws