Meld je aan voor de nieuwsbrief:

22/06/20

Jeangu Macrooy geeft huiskamerconcerten in AFAS Live

Jeangu Macrooy zal op zaterdag 4 juli drie live concerten met zijn band zal geven in de bovenzaal van de AFAS Live in Amsterdam. Om te voldoen aan de RIVM richtlijnen zal het gaan om concerten voor maximaal 100 personen. Met lounge banken en fauteuils zal er een intieme setting worden gecreëerd waardoor een huiskamer-achtige sfeer ontstaat.

Jeangu: ‘Ik ben zo blij dat ik eindelijk weer kan gaan optreden! het wordt de eerste echte show voor publiek dit jaar, dus mijn band en ik kijken er erg naar uit.’ De kaarten gaan vanaf vandaag in de voorverkoop, via www.jeangumacrooy.com.

Jeangu Macrooy groeide op in Suriname, waar de eerste stappen van zijn muzikale carrière werden gezet. In 2014 verhuisde hij naar Nederland en ging hij een muzikale samenwerking aan met producer Perquisite. De afgelopen jaren waren een flinke rollercoaster: zijn debuutalbum ‘High On You’ (2017) werd genomineerd voor een Edison Pop ‘Beste Album’. Ook werd hij een graag geziene gast bij De Wereld Draait Door, schitterde hij als Judas in ‘The Passion’, en trad hij op op vele podia en festivals, waaronder Lowlands, North Sea Jazz en Eurosonic/Noorderslag. Begin vorig jaar kwam zijn tweede album ‘Horizon’ (2019) uit, dat lovend werd ontvangen in een uitverkochte grote zaal van Paradiso, Amsterdam. Naast zijn deelname aan het Eurovisie Songfestival zou Jeangu samen met zijn band van maart tot eind mei door heel het land te zien zijn geweest met zijn theater tour, welke helaas ook i.v.m. COVID-19 maatregelen uitgesteld moest worden.

Showtijden:
14:00 – 15:00
18:30 – 19:30
21:00 – 22:00

Gerelateerd nieuws