Meld je aan voor de nieuwsbrief:

01/09/17

Kris Berry: Rocket Man en nieuwe tour!

Kris Berry heeft vandaag haar nieuwe single ‘Rocket Man’ gereleased én gaat in december en januari op clubtour door Nederland. Ze speelt ondermeer in Amsterdam, Zwolle en Den Haag. De tour is naar aanleiding van haar succesvolle nieuwe album ‘Berry Street’. Tickets voor de tour zijn direct in de verkoop gegaan via de zalen en zijn vanaf 12,50 euro verkrijgbaar.

Beluister ‘Rocket Man’ hier:

Het nieuwe album ‘Berry Street’ wat in mei is verschenen nam Kris Berry op met de New Yorkse producers Chris Soper en Jesse Singer welke eerder samenwerkten met John Legend, The Roots en Chef’Special. ’Op Berry Street komen mijn herinneringen en dromen samen. Het laat zien wie ik nu ben, maar ook waar ik vandaan kom. Mijn eigen omschrijving is 90’s Gospel Pop”, aldus Kris Berry. “Waar ik vroeger vaak zong over heart break, gaat Berry Street meer over hoop en empowerment. Dat geeft de muziek een vurige energie. Het mooie is dat je die energie versterkt door hem te delen met anderen.”

Voordat Kris op clubtour gaat is ze van 18 tot 25 september uitgenodigd voor een aantal optredens in Indonesië waar ze ondermeer in Jakarta optreedt.

Kris Berry – Berry Street Tour

Kris Berry is een geboren Curaçaose die in Amsterdam woont. De 34-jarige zangeres speelde eerder in Paradiso, het Concertgebouw en het North Sea Jazz in Rotterdam en Curaçao. Ze ging in 2014 met Caro Emerald op een grote tour door Groot-Brittanië. Kris Berry ontving een Radio 6 Soul&Jazz Award en werd genomineerd voor Beste Album Van Het Jaar voor album ‘Lovestruck Puzzles’.

Gerelateerd nieuws