Meld je aan voor de nieuwsbrief:

10/03/17

Kris Berry lanceert nieuw album ‘Berry Street’

Kris Berry brengt op 19 mei haar tweede album uit, getiteld ‘Berry Street’. Op die dag presenteert ze het album in TivoliVredenburg, Utrecht. Kaarten voor het concert zijn vanaf vandaag verkrijgbaar via de zaal.

Kris nam ‘Berry Street’ op met de New Yorkse producers Chris Soper en Jesse Singer. Het duo werkte eerder samen met John Legend, The Roots en Chef’Special.

“Op Berry Street komen mijn herinneringen en dromen samen. Het laat zien wie ik nu ben, maar ook waar ik vandaan kom. Ik noem het 90’s Gospel Pop”, aldus Kris Berry. “Berry Street is een verzameling liedjes met als thema empowerment. De mooie energie die er tijdens de opnames is ontstaan hoop ik binnenkort met jullie te delen.”

De eerste single van het nieuwe album heet ‘Hold On’. Het nummer is vanaf vandaag te beluisteren via alle download- en streamingdiensten.

Kris Berry is een geboren Curaçaose die in Amsterdam woont. De 34-jarige zangeres speelde eerder in Paradiso en het Concertgebouw. Ook speelde ze op het prestigieuze North Sea Jazz Festival, zowel in Rotterdam als op Curaçao. In 2014 ging ze samen met Caro Emerald op tournee door Groot-Brittannië en speelde ze onder andere in de O2 Arena. Kris Berry ontving een Radio 6 Soul & Jazz Award en voor ‘Lovestruck Puzzles’ – haar samenwerking met Perquisite – werd ze genomineerd voor de 3FM Award voor Beste Album.

Gerelateerd nieuws