Meld je aan voor de nieuwsbrief:

30/01/18

Stephanie Struijk komt met nieuwe EP ‘Daar’

Op 16 februari verschijnt de nieuwe EP van Stephanie Struijk, getiteld ‘Daar’. Op de EP die als cd- en vinyl-uitgave, download en stream uitkomt staan vijf tracks. Ter ondersteuning van de EP speelt ze een aantal instores en geeft ze tientallen huiskamerconcerten in Nederland.  

In 2016 schreef Stephanie Struijk samen met Daniël Lohues tijdens een roadtrip door Amerika haar eerste Nederlandstalige album, na eerder albums onder de naam ‘Stevie Ann’ te hebben uitgebracht. Haar debuutalbum welke verscheen toen ze 19 jaar werd bekroond met de gouden status voor meer dan 50.000 verkochte albums. Ze ontving voor haar werk een Zilveren Harp en speelde op festivals als Pinkpop en Concert at SEA.

Voor de nieuwe EP ‘Daar’ welke op 16 februari uitkomt zocht ze de inspiratie dicht bij huis. Aan de keukentafel schreef ze vijf nieuwe liedjes, opnieuw samen met Daniël Lohues. Stephanie zingt in ‘Ook wel gelukkig’ over haar geboortegrond, en hoe het was geweest als ze daar was gebleven. In ‘Bijna Thuis’ zingt ze “Zoek ik nou een plek met een tuintje en een hek, of een gevoel waar ik mezelf naartoe kan brengen” wat kenmerkend is voor haar troubadours leven. Het liedje ‘Daar’ gaat over het precies weten waar je naartoe moet om gelukkig te zijn. De nieuwe single is ‘Als de liefde maar blijft winnen’, welke Stephanie vorig jaar al eens uitvoerde met het Noordpool Orkest.

Instores Stephanie Struijk

16 februari – Concerto, Amsterdam
17 februari – Plato, Zwolle
23 februari– Plato, Leiden
24 februari – Plato, Apeldoorn
24 februari – Plato, Deventer
3 maart – Plato, Groningen
10 maart – North End, Haarlem
31 maart – Broese, Utrecht

Naast de instores geeft Stephanie de komende maanden tientallen huiskamerconcerten in Nederland.

Het album ‘Daar’ van Stephanie Struijk komt op 16 februari uit via AAA Label Services / Greytown Records als cd/download en stream. De vinyl-uitgave komt uit in samenwerking met Plato/Concerto.

Gerelateerd nieuws