Meld je aan voor de nieuwsbrief:

25/09/18

Racoon in De Wereld Draait Door

Racoon is de nieuwe maandelijkse muzikale gast van De Wereld Draait Door. De band was gisteravond volgens traditie te zien in de eerste uitzending van het seizoen, verder speelt Racoon elke laatste vrijdag van de maand live in de uitzending.

De aftrap van het nieuwe seizoen werd meteen goed ingeluid. Racoon speelde het nummer ‘Nieuwe Maan‘. De doorgewinterde fan zal herkend hebben dat dit echter een Nederlandse versie was van de hitsingle ‘Shoes Of Lightning‘. Check hieronder het nieuwe variant:

Racoon liet eerder al weten enthousiast te zijn over de uitnodiging.

Racoon: “Soon.. De aftrap van DWDD op 24 september begint het programma aan een nieuw seizoen. De show wordt in een nieuw jasje gestoken, de maandelijkse muzikale gast ook. Bedankt voor de uitnodiging Matthijs, altijd fijn bij jullie. We kijken ernaar uit!”

Eerdere muzikale gasten van De Wereld Draait Door waren; Roel van Velzen, MOKE, Lucky Fonz III, Rigby, Go Back To The Zoo, Chef’Special, The Kik, Tangarine, Typhoon, Lucas Hamming, Sue the Night, en Roxeanne Hazes.

Live
Na een volledig uitverkochte theatertour in 2016, is dit najaar Racoon voor het eerst te zien in Koninklijk Theater Carré. Dit als deel van hun theatertour, waarin ze 30 theaters aandoen met hun laatste album; ‘Look Ahead And See The Distance’. Kaarten hiervoor zijn beschikbaar via de link!

Gerelateerd nieuws