Meld je aan voor de nieuwsbrief:

09/05/18

Lisa Lois sings Adèle in het theater

Lisa Lois gaat dit jaar op tour langs de theaters in Nederland met muziek van de Engelse zangeres Adèle. De tournee voert langs de theaters in Nederland, zoals Luxor Rotterdam, Oosterpoort Groningen en Tivoli/Vredenburg Utrecht. De start van de kaartverkoop is op de websites van de theaters te vinden.

Na een volledig uitverkochte clubtour vorig jaar zal Lisa Lois met haar band een theatertour verzorgen. De tour staat helemaal in het teken van Adele Adkins waarbij dieper wordt ingegaan op de loopbaan van één van de grootste zangeressen van deze tijd. Muzikaal komen de grootste hits voorbij als ‘Someone Like You’, ‘Make You Feel My Love’, ‘Rolling In The Deep’ en ‘Hello’.

Lisa over haar theatertour: Ik voel me zeer vereerd dat ik de liedjes van Adèle mag zingen, zij is de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de grootste artiesten op aarde. Iedereen heeft haar hoog zitten dus de druk ligt behoorlijk hoog, maar ik ga de uitdaging graag aan. Daarnaast ben ik super dankbaar dat ik deze tour met zo’n toffe club muzikanten kan doen.

De volledige lijst met theaters is te vinden op www.lisalois.com. De tour start op 22 september in Almere.

Gerelateerd nieuws