Meld je aan voor de nieuwsbrief:

11/04/24

Extra concert van BLØF met vrienden in Rotterdam Ahoy

BLØF geeft op donderdag 21 november een extra concert in Rotterdam Ahoy, zo maakte de band zojuist bij tv-programma BEAU bekend. Dit na de grote vraag vanochtend bij de kaartverkoop van het eerste concert op 22 november. Onder de titel ‘BLØF & Vrienden’ speelt de band haar grote hits en zijn er verschillende muzikale vrienden te gast. De kaartverkoop van het extra concert op 21 november is inmiddels gestart via www.blof.nl.

De band zegt er zelf het volgende over. “Wat te gek dat zoveel mensen zin hebben in ons ‘BLØF & Vrienden’ concert in Rotterdam Ahoy. Graag plakken we er nog een extra concert aan vast op donderdag 21 november. We zijn al druk in de weer met onze muzikale vrienden, waarvan we de eerste snel bekend zullen maken. We kijken er zeer naar uit”, aldus BLØF.

BLØF is één van Nederlands meest succesvolle bands. Ze braken door met de single ‘Liefs uit Londen’ en scoorden sindsdien talloze hits als ‘Aanzoek Zonder Ringen’‘Alles Is Liefde’, ‘Holiday In Spain’ en ‘Zoutelande’. De band sleepte vele muziekprijzen en awards in de wacht, waaronder acht Edisons en de Popprijs. Ze werden in 2022 benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. BLØF speelde meerdere keren in Rotterdam Ahoy en Ziggo Dome. Ze organiseren al zeventien jaar hun eigen festival Concert at SEA op de Brouwersdam in Zeeland. Eerder gaf de band  nog uitverkochte concerten in de Ziggo Dome in het kader van het dertigjarig jubileum van BLØF.

Gerelateerd nieuws