Meld je aan voor de nieuwsbrief:

13/10/22

Denk aan de invulling voor je eindejaarsevent

Trijntje Oosterhuis? Flemming? Jennie LenaDouwe BobSuzan & FreekAlain Clark?

Hoewel december nog ver weg lijkt, is het wel verstandig om nu alvast na te denken of er dit jaar weer gezellige kerstborrel of knallend eindejaarsevent wordt georganiseerd voor personeel en relaties. Momenteel zijn er nog vele mogelijkheden voor een passende invulling.

Veel bekende artiesten zijn beschikbaar voor optredens die exclusief voor personeel of relaties te beleven zijn. Denk aan een intiem optreden van bijvoorbeeld Trijntje Oosterhuis of Jennie Lenamet prachtig kerstrepertoire of een eigen eindejaarsconference van Veldhuis & Kemper. Maak uw kerstborrel compleet met een akoestisch optreden van Alain Clark, Douwe Bob of Jeangu Macrooy, een lied op maat door The Kik of sluit het jaar samen af met een knallende DJ-set van bijvoorbeeld Bizzey of The Partysquad.

Of ga je voor een spectaculair kerstfeest met bijvoorbeeld BLØF, Chef’Special, DI-RECT, Flemming, Racoon of Suzan & Freek?

We denken graag mee over de mogelijkheden om toch gezamenlijk terug te kunnen kijken op een bijzonder jaar en te kunnen proosten op een goed en gezond 2023.

Jennie Lena
Trijntje Oosterhuis

Gerelateerd nieuws