Meld je aan voor de nieuwsbrief:

23/05/23

De Jeugd Van Tegenwoordig dit najaar in AFAS Live en Rotterdam Ahoy

De Jeugd Van Tegenwoordig heeft zojuist een tour aangekondigd voor dit najaar. De formatie staat op zaterdag 4 november in AFAS Live en op zaterdag 28 oktober geven ze voor het eerst in hun carrière een optreden in Rotterdam Ahoy. Het viertal gaat daarnaast ook langs Tilburg, Groningen, Antwerpen en Brussel. Kaarten voor de tour gaan aanstaande donderdag 25 mei in de verkoop via www.djvt.nl.

De Jeugd Van Tegenwoordig bracht eerder deze maand sinds vijf jaar weer nieuwe muziek uit, getiteld ‘Ze Is Pas Net Begonnen (Werkstage / Leerstage)’. Het is de opmaat naar een nieuw album dat later dit jaar verschijnt.

“De vier bronstigste klootzakken van de Benelux staan te trappelen om hun ziel en zaligheid met jullie te delen. Muziek en Emoties. [gecensureerd] en [verwijderd door redactie]” aldus de groep in een gezamenlijk statement.

Deze nieuwe tour dient voor De Jeugd vooral een heel praktisch doel: “Koopt allemaal aub een kaartje, anders kunnen we de outfits niet betalen. En de verzorgers van Bas Bron kosten ook een godsvermogen; hij mag niet te lang uit zijn kooi ❤️💊❤️

De Jeugd Van Tegenwoordig staat al achttien jaar op de Nederlandse podia en hebben een pittige live reputatie opgebouwd. Hun shows zijn uniek, bij vlagen onnavolgbaar en zorgen altijd voor een uitzinnig publiek. Ze stonden onder meer in een uitverkocht Olympisch Stadion om hun 1.000e show te vieren en speelden op festivals als Lowlands, Pinkpop en Concert at SEA. De groep scoorde hits als ‘Sterrenstof’, ‘De Formule’, ‘Get Spanish’, ‘Manon’, ‘Holereer’ en natuurlijk ‘Watskeburt?!’

De Jeugd Van Tegenwoordig

Vrijdag 20 oktober – 013, Tilburg

Zaterdag 28 oktober – RTM Stage, Rotterdam Ahoy

Zaterdag 4 november – AFAS Live, Amsterdam

Donderdag 16 november – De Roma, Antwerpen

Zaterdag 18 november – SPOT / De Oosterpoort, Groningen

Zondag 3 december – Ancienne Belgique, Brussel

Tickets
Kaarten zijn vanaf aanstaande donderdag 25 mei om 12:00 uur verkrijgbaar via http://djvt.nl

Gerelateerd nieuws