Meld je aan voor de nieuwsbrief:

25/09/12

Caro Emerald treedt op in Royal Albert Hall!

Grandmono, het platenlabel van Caro Emerald, heeft vandaag bekend gemaakt dat de zangeres op 11 maart 2013 in de Royal Albert Hall in Londen zal gaan optreden.

 

De show is ruim een jaar na Caro’s eerste optreden in het Londense ‘Jazz Café’. De Royal Albert Hall is een van de meest bekende en prestigieuze zalen ter wereld waar onder andere Jimi Hendrix, Adele en Shirley Bassey optraden. Caro‘Ik kan nog niet geloven dat dit echt gaat gebeuren. The Royal Albert Hall is een grote droom die uitkomt, ik kan niet wachten om in die geweldige zaal op te gaan treden!’.

Op dit moment wordt door Emerald en producers David Schreurs en Jan van Wieringen hard gewerkt aan de opvolger van ‘Deleted Scenes From The Cutting Room Floor’. Het nieuwe album zal begin 2013 internationaal uitgebracht worden. In Europa zijn van het debuutalbum inmiddels 1,3 miljoen exemplaren verkocht (waarvan 400.000 in Engeland) waarmee Caro een van de internationaal bestverkopende Nederlandse artiesten ooit is. Meer tourdata zullen in de komende weken bekend worden gemaakt.
Wil je Caro Emerald voor een besloten optreden boeken? Neem dan contact op met AAA 2010. Mail: info@aaa2010.nl of bel met 020 7600 312.

Gerelateerd nieuws