Meld je aan voor de nieuwsbrief:

02/12/21

Boekingstip voor uw (online) kerstevent: Trijntje Oosterhuis

Al jaren staat zij elke decembermaand in de mooiste kerken van Nederland met haar ijzersterke sfeervolle show ‘Christmas Evening with Trijntje’, waar ze samen met een pianist en het publiek geniet van warmte, muziek, kerstlampjes, kerstklassiekers en glühwijn. In 2021 zal er door Corona geen kerkentour zijn, maar dat houdt Trijntje niet tegen om dezelfde warmte in de decembermaand online of bij u thuis te verspreiden.

Door het succes van de Love Stream optredens waarbij Trijntje via Social Media verzoeknummers van volgers ten gehore bracht blijft Trijntje beschikbaar voor unieke en op maat gemaakte Online Optredens. Ideaal om uw gasten / collega’s / familie met elkaar te kunnen verbinden. Trijntje maakt per show een setlist op maat met de opdrachtgever. Juist dat maakt haar zo geschikt voor vrijwel elk event. Samen met u creëren we graag de juiste setting, die perfect zal aansluiten bij de entourage van uw event.

Uniek: Nu alle optreedlocaties gesloten zijn, is er tijdelijk de unieke mogelijkheid om een kleinschalig prive-optreden te boeken bij u thuis. Trijntje en gitarist, heel puur en intiem, zonder versterking in uw woonkamer speciaal voor uw kleine gezelschap. Uiteraard coronaproof.

Afgelopen week heeft Trijntje Oosterhuis haar nieuwe album uitgebracht. Everchanging Times is Trijntje Oosterhuis’ derde album met Burt Bacharach composities. Burt Bacherach leverde vele wereldhits af zoals ‘Say A Little Prayer’, ‘Close To You’ en ‘That’s What Friends Are For’.  Naast beroemde en tijdloze klassiekers telt het album enkele nieuwe composities van de meester zelf.

Het album is opgenomen met het fantastische Metropole Orkest en is geproduceerd door ‘Grammy Nominated’ Vince Mendoza. Het bevat een duet met Gregory Porter en is uitgebracht op het legendarische Blue Note label.

Of het nu gaat om een optreden met jazz-repertoire, Motown & Soul, of met Nederlandstalige liedjes: Trijntje kan het allemaal!

Voor (online) boekingen van Trijntje Oosterhuis:
Bel of mail naar AAA2010: 020-7600312 / info@aaa2010.nl

Gerelateerd nieuws