Meld je aan voor de nieuwsbrief:

16/11/23

Boekingstip voor uw kerst-evenement: Trijntje Oosterhuis

Al jaren staat Trijntje Oosterhuis elke decembermaand in de mooiste locaties van Nederland met haar ijzersterke sfeervolle show ‘Soulful Christmas with Trijntje & Friends’, waar ze samen met diverse gastartiesten en het publiek geniet van warmte, muziek, kerstlampjes, kerstklassiekers en exclusieve hapjes. 

Dit jaar staat Trijntje Oosterhuis met deze exclusieve avonden in de Dominicus Kerk te Amsterdam en Culinair Landgoed Parc Broekhuizen waarbij ze het publiek zal betoveren met de mooiste kerstsongs. Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om groepsarrangementen af te nemen of eventueel zelfs tot het uitkopen van een show speciaal voor uw personeel of relaties. Informeer naar de mogelijkheden!

Binnenkort zal haar nieuwe kerstsingle ‘What You Doing For Christmas’ worden uitgebracht welke ze samen met Alain Clark heeft opgenomen. Bekijk hier een voorproefje en kom meteen in de kerstsfeer! 

Daarnaast blijft Trijntje ook beschikbaar voor optredens op uw eigen eindejaars-event zoals bedrijfsfeesten, kerstdiners of nieuwjaarsborrels.

Of het nu gaat om een optreden met uitsluitend kerst-repertoire tot jazz, Motown & Soul, of met Nederlandstalige liedjes en van klein akoestisch met gitarist of toetsenist, solo met tape of een knallend optreden met volledige live band: Trijntje kan het allemaal!

Voor boekingen van Trijntje Oosterhuis:
Bel of mail naar AAA2010: 020-7600312 / info@aaa2010.nl

Gerelateerd nieuws