Meld je aan voor de nieuwsbrief:

10/10/23

Boekingstip voor uw besloten event: Housequake (Roog & Erick E)

Housequake is het samenwerkingsverband tussen Roog (Rogier van Bueren) & Erick E (Erick Eerdhuijzen) en viert dit jaar hun 20 jarig jubileum met de ‘History of House’ Tour. Wat ooit begon als een spontane back2back set tussen de 2 grootste club DJ’s van Nederland, is uitgegroeid tot een dance fenomeen waar generaties clubbers mee zijn opgegroeid. Non stop Houseclassics zoals je ze nooit eerder hebt gehoord: de perfecte mix elektronische dancemuziek gecombineerd met een dikke show. Denk aan acapella’s over ritmes, loops, fx en spontane live mashups, waarmee elke dansvloer overweldigd wordt. Dit unieke concept is bekend van de clubs en festivals van Nederland en ook beschikbaar voor besloten events.

Zowel Erick als Roog zijn als solo artiesten al sinds de Jaren 90 niet meer weg te denken uit de Nederlandse dance scene. Afzonderlijk van elkaar succesvolle artiesten maar als je deze 2 mannen samen in een DJ booth zet, gebeurt er iets magisch. Door middel van 4 decks worden elementen van verschillende platen in de mash up gegooid zodat er live een nieuw uniek werk ontstaat. Verwacht dus van de heren van Housequake geen standaard festival set want ieder optreden is uniek.

Housequake presents; History of House
Daarom mag er natuurlijk niet zomaar aan het 20 jarig bestaan voorbij worden gegaan. Roog en Erick E gaan in hun ‘History of House’ tour een muzikale reis maken door 20 jaar house geschiedenis. Alle platen die een belangrijke plaats hebben in hun oeuvre gaan in de welbekende Housequake blender en zullen gesmeed worden tot een energieke mix van herkenbaarheid, nostalgie en dikke beats.

Verwacht een feest van herkenbaarheid aan classics, maar dan met een verrassende twist. Samen met een MC weten ze elk zakelijk event tot een hoogtepunt te brengen. Informeer naar de mogelijkheden!  

Besloten boekingen:
AAA2010 / Ronald Tetteroo / ronald@agentsafterall.nl

Openbare boekingen:
Liwyn / Leonieke Smit / leonieke@liwyn.com

Gerelateerd nieuws

Momenteel geen gerelateerd nieuws.