Meld je aan voor de nieuwsbrief:

13/10/17

Boekingstip voor uw besloten event: Anouk

Anouk is een artiest van zo’n wereldklasse dat elke Nederlander trots op haar is. Haar prijzenkast puilt uit van de (dubbel)platina- en gouden platen en (inter)nationale awards. Iedereen kent hits als “R U Kiddin Me”, “Michel”, “Nobody’s Wife”, “Good God” en “I Don’t Wanna Hurt”. Allemaal nummers die dagelijks voorbij komen op de verschillende radio- en clipzenders.

Ook live staat de zangeres op eenzame hoogte, daar kan iedereen die wel eens een show van Anouk heeft gezien over meepraten. Een zangeres met zo’n power, charisma en geweldige liveband is een garantie voor succes en uitverkochte zalen en stadions.

Anouk is beschikbaar voor exclusieve, besloten optredens. Een unieke mogelijkheid om haar aan het werk te zien samen met collega’s of om belangrijke relaties een concert aan te bieden dat een blijvende indruk achterlaat.

Naast de reguliere setting met volledige liveband is Anouk uitsluitend voor besloten evenementen ook beschikbaar in een unieke intieme akoestische setting. Informeer naar de mogelijkheden!

Voor besloten* boekingen van Anouk: Bel of mail naar AAA2010: 020-7600312 / info@aaa2010.nl

(* Besloten = geen kaartverkoop, geen externe communicatie/pers, geen koppeling aan merk, geen spaaracties of commerciele activaties, geen social media, alleen besloten doelgroep op uitnodiging)

Voor openbare boekingen van Anouk: Neem contact op met Mojo Concerts

Gerelateerd nieuws