Meld je aan voor de nieuwsbrief:

30/11/21

Boekingstip: Online Christmas Show (met Barry Paf & Menno de Boer)

Een unieke interactieve show via Zoom of Microsoft Teams speciaal voor jouw bedrijf, team of afdeling? Presentatoren Barry Paf en Menno de Boer – bekend van 100% NL en Radio 538 – laten je bedrijf stralen in de 45 minuten durende Online Christmas Show!

Met een eigen TV-show in prachtig decor, bomvol interactie en positieve energie. Of je nu met 10 of 250 collega’s bent: Iedereen is ingelogd, speelt mee, is zichtbaar en voelt zich onderdeel van de show. En ssst… natuurlijk komt ook de kerstman als verrassing langs in de show.

3, 2, 1: We zijn live!
Na een countdown waarin iedereen inlogt begint de show met een leader waar je bedrijfsnaam in verwerkt is. Om gelijk de sfeer erin te krijgen starten we een kwartier lang met een terugblik op bijzondere momenten van het bedrijf. Collega’s wordt actief bij de uitzending betrokken om te vertellen over deze momenten en indien er foto’s en/of video’s worden aangeleverd kunnen deze uiteraard worden ingestart.

Wie wint?
Daarna wordt in de show met alle ingelogde collega’s de ‘Weten wordt Winnen!’-quiz gespeeld. In een zenuwslopende afvalrace werken Barry en Menno toe naar die ene ultieme alwetende winnaar. Deze quiz gaat over kerst en heeft daarnaast interactieve opdrachten. Ook nieuws en entertainmentvragen uit 2021 staan centraal, begeleid met visueel materiaal. Eventueel kunnen er enkele vragen speciaal over jullie bedrjf, team of afdeling worden aangeleverd en verwerkt in de quiz.

Denk aan vragen zoals bijvoorbeeld:

“Hoeveel collega’s hebben het afgelopen jaar gezinsuitbreiding gehad in het hele bedrijf?”
A) Minder dan 10 of B) Meer dan 10?”

“Je hoort een muziekfragment. Maak de songtekst af: ‘Last Christmas, I gave you my:”
A) car key B) tree C) heart of D) theepot?

“In welke provincie wordt procentueel het meest thuisgewerkt dit jaar?”
A) Noord Holland B) Utrecht C) Noord Brabant

“Zorg dat je binnen 1 minuut achter de camera zit met je leukste kersttrui aan. De tijd gaat NU in!”

Proost en… speech!
Uiteraard wordt de winnaar in het zonnetje gezet en krijgt deze een trofee. Vervolgens klinken we met z’n allen tijdens het grote eindejaar proostmoment, inclusief speech van het management of de directie. En vervolgens kan het feest losbarsten met een interactieve live DJ Set met live chat functionaliteit.

Voor- en napret is geregeld
Voorafgaand krijg je een persoonlijke video-uitnodiging van Barry en Menno om zo de feestvreugde aan te wakkeren. Na de live-show is de hele uitzending op een besloten plek terug te kijken.
De ‘Christmas Show’ is een show van 45-50 minuten en aan te passen aan ieder moment van de dag: Als kerstontbijt, kerstlunch of juist kerstborrel.

Uitbreidingen:
Indien gewenst kan de show met meeropties worden uitgebreid, zoals:

  • Extra live interviews met key-personen uit de organisatie in de studio*
  • Een introductievideo waarin collega’s en hun thuiswerksituatie centraal staan.
  • Videoboodschappen van hoofdrolspelers of partners uit de organisatie, deze kunnen in de show worden verwerkt.
  • Custom made elementen in de show

*mits actuele COVID regelgeving dit toestaan en regels kunnen worden nageleefd.

Informeer naar de mogelijkheden!

Gerelateerd nieuws