Meld je aan voor de nieuwsbrief:

30/08/12

Boek ‘Alles voor het liedje’ over 15 jaar Racoon verschijnt dit najaar

Op 28 september dit jaar verschijnt een boek over Racoon. Het boek getiteld ’15 jaar Racoon – Alles voor het liedje’. Het boek is een indringend en soepel geschreven portret van misschien wel de populairste Nederlandse popgroep van dit moment!

 

15 jaar Racoon gaat over voor- en tegenspoed van een groep muzikanten, over vriendschap, over de pijn en het genot van liedjes schrijven en samen muziek maken. Het gaat over keihard werken om de tegenstroom het hoofd te kunnen bieden. Of, zoals schrijver Eugéne de Kok het stelt: ‘Het gaat over vier jongens die zich niet uit het veld lieten slaan op momenten dat het tegenzat, maar die er zelf voor hebben gezorgd dat het tij keerde.’

‘Alles voor het liedje’ is een absolute must voor de fans van Racoon en een regelrechte aanrader voor wie van een goed muzikantenverhaal houdt.

Vanaf 27 september tourt Racoon met een theatertour door Nederland. De n>ieuwe single heet ‘Freedom’ en komt van het met platina bekroonde album ‘Liverpool Rain’.
Wil je Racoon voor een besloten optreden boeken? Neem dan contact op met AAA 2010. Mail: info@aaa2010.nl of bel met 020 7600 312.

Gerelateerd nieuws