Meld je aan voor de nieuwsbrief:

12/11/21

BLØF viert dertigjarig jubileum op 9 april in de Ziggo Dome

BLØF geeft op zaterdag 9 april 2022 een concert in de Ziggo Dome, Amsterdam. De band viert die avond haar dertigjarig jubileum met een groot concert. Kaarten gaan vanaf maandag 15 november om 10:00 uur in de verkoop via www.blof.nl.

BLØF zit vol plannen voor het komend jubileumjaar. “We houden er van om vooruit te kijken. Zo komt er veel nieuwe muziek uit in het nieuwe jaar. En bij een jubileum hoort natuurlijk een feest. Dat vieren we op 9 april met onze fans in de Ziggo Dome. Het wordt een bijzondere avond met een dwarsdoorsnede uit dertig jaar BLØF. We kijken er geweldig naar uit”, aldus BLØF.

BLØF is één van Nederlands meest succesvolle bands. Ze braken door met de single ‘Liefs uit Londen’ en scoorden sindsdien talloze hits als ‘Aanzoek Zonder Ringen’‘Alles Is Liefde’, ‘Holiday In Spain’ ,‘Zoutelande’ en Horizon. De band sleepte vele muziekprijzen en awards in de wacht, waaronder acht Edisons, zes 3FM Awards en de Popprijs. Ze speelden meerdere keren in Rotterdam Ahoy, Ziggo Dome en organiseren al vijftien jaar hun eigen festival Concert at SEA op de Brouwersdam in Zeeland. Op zaterdag 13 november 2021 sluit de band het nieuwe festival ‘HIER’ af in Rotterdam Ahoy, welke de band zelf organiseert.

Gerelateerd nieuws