Meld je aan voor de nieuwsbrief:

05/11/14

BLØF: Uitverkochte Ziggo Dome / Clubtour 2014 / Back at Sea / Theatertour 2015

Direct nadat BLØF het 20-jarig jubileum afsloot met een grote show in de Amsterdamse Ziggo Dome, wisten de bandleden het zeker: dit moeten we nog eens doen. De show van BLØF op 13 december 2014 in Ziggo Dome is inmiddels uitverkocht.

Het concert in Ziggo Dome staat in het teken van ‘In Het Midden Van Alles’, het nieuwe album van BLØF dat in april verscheen. Van dit album is o.a. de hitsingle ‘Open je ogen’ met Ilse DeLange en de huidige single ‘Klaar Voor’ afkomstig.

Onder de naam Back at SEA organiseert het team achter Concert at SEA in het najaar een nieuw bungalowfestival. Op 21, 22 en 23 november spelen onder meer BLØF en Racoon in Center Parcs Port Zélande, in Ouddorp.

In het najaar staat een clubtour op het programma en vanaf maart 2015 trekt de band door Nederland met een nieuwe theatertournee.

Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden voor optredens op bedrijfsevenementen met een show die alles in zich heeft; meezingen met de hits, meedeinen bij de ballads en rocken als het echt los gaat.

Naast de reguliere shows is BLØF uitsluitend voor besloten evenementen beschikbaar in een unieke intieme akoestische setting. Informeer naar de mogelijkheden!

Voor besloten* boekingen van BLØF:
Bel of mail naar AAA2010: 020-7600312 / info@aaa2010.nl

* Besloten: geen kaartverkoop – publiek op uitnodiging – geen media en/of promotie

Voor openbare boekingen van BLØF:
Bel of mail naar Agents After All: 020-5210010 / blof@agentsafterall.nl

Gerelateerd nieuws