Meld je aan voor de nieuwsbrief:

11/04/22

BLØF ontvangt Koninklijke onderscheiding bij optreden in de Ziggo Dome

BLØF heeft vanavond een Koninklijke onderscheiding ontvangen. De band werd benoemd tot ‘Ridder in de Orde van Oranje-Nassau’ en ontving de onderscheiding namens Koning Willem-Alexander uit handen van de burgemeester van Middelburg, Mr. H.M. Bergmann. BLØF ontving de onderscheiding in de Ziggo Dome, net voordat ze het podium opgingen voor de eerste van de twee uitverkochte ‘3Ø JAAR BLØF’ concerten. 

De burgemeester van Middelburg sprak de band toe in de Ziggo Dome en bedankte de band voor hun verdiensten voor de Nederlandse samenleving. “Het cultureel belang van jullie als band op regionaal, nationaal en internationaal niveau – samen met jullie jarenlange maatschappelijke betrokkenheid – verdient een blijvende erkenning.”, aldus de heer Bergmann.

BLØF is één van Nederlands meest succesvolle bands. Ze braken door met de single ‘Liefs Uit Londen’ en scoorden sindsdien talloze hits als ‘Aanzoek Zonder Ringen’‘Alles Is Liefde’, ‘Holiday In Spain’ ,‘Zoutelande’ en Horizon. De band sleepte vele muziekprijzen en awards in de wacht, waaronder acht Edisons, zes 3FM Awards en de Popprijs. Ze speelden meerdere keren in Rotterdam Ahoy en de Ziggo Dome en organiseren al vijftien jaar hun eigen festival Concert at SEA op de Brouwersdam in Zeeland.

Gerelateerd nieuws