Meld je aan voor de nieuwsbrief:

08/12/23

BLØF komend voorjaar op theatertournee

BLØF gaat dit voorjaar langs de Nederlandse en Belgische theaters. De band doet ondermeer Middelburg, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Groningen en Gent aan. De kaartverkoop van de tour start maandag 11 december om 12:00 uur via de websites van de theaters.

De band zegt er zelf het volgende over. “Het is te lang geleden. Daarom gaan we in het voorjaar van 2024 weer eens het theater in. Met een dwarsdoorsnede van ons oeuvre, een mengelmoes van oude en nieuwe liedjes, van bekend en onbekend werk, van stevig tot verstild. BLØF zoals BLØF wil zijn. Komt dat zien en horen. Wij hebben er in elk geval heel veel zin in.”, aldus BLØF

BLØF is één van Nederlands meest succesvolle bands. Ze braken door met de single ‘Liefs uit Londen’ en scoorden sindsdien talloze hits als ‘Aanzoek Zonder Ringen’‘Alles Is Liefde’, ‘Holiday In Spain’ en ‘Zoutelande’. De band sleepte vele muziekprijzen en awards in de wacht, waaronder acht Edisons, de Popprijs en werd benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Ze speelden meerdere keren in Rotterdam Ahoy, Ziggo Dome en organiseren al zeventien jaar hun eigen festival Concert at SEA op de Brouwersdam in Zeeland. Vorig jaar gaf de band nog uitverkochte concerten in de Ziggo Dome in het kader van het dertigjarig jubileum van BLØF.

Gerelateerd nieuws