Meld je aan voor de nieuwsbrief:

05/01/13

BLØF genomineerd voor Interactive Award. Stem nu!

De band BLØF is met de ‘Zo Stil’ app genomineerd voor een Interactive Award op de komende editie van Eurosonic Noorderslag. De laatste singe ‘Zo Stil’ werd uitgebracht als mobiele applicatie. Met deze App is de video te bewonderen op onder andere een keukentafel, bureau of in een bushokje. De Zeeuwen introduceren daarmee in Nederland als eerste een videoclip op basis van zgn. ‘augmented reality’.

 

Na het installeren van de ‘BLØF – Zo Stil’ app op een mobiele telefoon of tablet, kan de gebruiker een bepaalde marker scannen met de camera. De marker is de cover van de nieuwe Best-Of CD ‘Het Best van 20 Jaar BLØF’, de biografie ‘Hier’ en de ABRI-poster die vanaf vandaag in Nederland hangt. Vervolgens start de videoclip op de CD of poster, waardoor BLØF in de eigen huiskamer of in het bushokje is te zien, en het beeld interactief is met de bewegingen van de gebruiker.


Om je stem uit te brengen op de Interactive Awards: http://www.interactive-award.nl/index.cfm?pid=15

‘We vinden het leuk om onze fans te blijven verrassen en met deze techniek spelen we waar onze fan dat wil. Of het nu op de keukentafel, in de badkamer of bij een pompstation is. We komen de komende weken op plekken waar we nog nooit gespeeld hebben. En dat we voor deze app ook nog eens genomineerd zijn is helemaal geweldig!’, aldus Bas Kennis, toetsenist van BLØF.

De Zo Stil-app is hier te downloaden voor iOS en hier voor Android.

Wil je BLØF voor een besloten optreden boeken? Neem dan contact op met AAA 2010. Mail: info@aaa2010.nl of bel met 020 7600 312.

Gerelateerd nieuws