Meld je aan voor de nieuwsbrief:

26/05/14

BLØF gaat de theaters in met In Het Midden Van Alles

BLØF trekt vanaf maart door Nederland met de theatertournee ‘In Het Midden Van Alles’. In de zevende theatertour doet de band dertig theaters aan in onder meer Middelburg, Amsterdam en Groningen. De kaarten gaan deze maand via de zalen in de verkoop.

Bekijk alle data op blof.nl

Nieuw album

BLØF bracht onlangs haar elfde studio-album uit getiteld ‘In Het Midden Van Alles’. Het album is volgens bassist Peter Slager urgenter dan ooit.

“We hebben zelf het gevoel dat we onze beste plaat nog moeten maken, al zijn we nu misschien wel heel dichtbij. Het is nog steeds zo ontzettend leuk. Ik heb voor mijzelf ontdekt dat ik liever dan wat ook een plaat met BLØF maak. En dat is een prettige constatering, na 22 jaar in hetzelfde bandje. We staan nog steeds in het midden van de dingen, luisteren naar muziek van nu en waar passend, integreren we dat in wat we doen.”

Gedreven en gepassioneerd als altijd geven de Zeeuwen in het theater de nieuwe nummers een akoestisch jasje en laten ze een dwarsdoorsnede horen van hun inmiddels zeer omvangrijke oeuvre.

Gerelateerd nieuws