Meld je aan voor de nieuwsbrief:

05/11/21

BLØF brengt nieuwe single ‘Verlaat Me Nu Nog Niet’

BLØF heeft vandaag het liedje ‘Verlaat Me Nu Nog Niet’ uitgebracht. De single is te beluisteren op Spotify. Het liedje is onderdeel van een nieuw te verschijnen EP in 2022.

Eerder dit jaar verscheen de EP ‘Polaroid_01’ van BLØF met daarop onder andere de liedjes ‘Horizon’ en ‘Doe Het Dan’. Dit najaar ging de band de studio in voor opnames van een nieuwe EP. “Het liedje ‘Verlaat Me Nu Nog niet’ gaat over verlies. Iedereen heeft daar wel zijn eigen verhaal bij en een ervaring mee. We hopen dat het liedje troost kan bieden.”, aldus BLØF.

BLØF is één van Nederlands meest succesvolle bands. Ze braken door met de single ‘Liefs uit Londen’ en scoorden sindsdien talloze hits als ‘Aanzoek Zonder Ringen’‘Alles Is Liefde’, ‘Holiday In Spain’ ,‘Zoutelande’ en Horizon. De band sleepte vele muziekprijzen en awards in de wacht, waaronder acht Edisons, zes 3FM Awards en de Popprijs. Ze speelden meerdere keren in Rotterdam Ahoy, Ziggo Dome en organiseren al vijftien jaar hun eigen festival Concert at SEA op de Brouwersdam in Zeeland. Op zaterdag 13 november 2021 sluit de band het nieuwe festival ‘HIER’ af in Rotterdam Ahoy, welke de band zelf organiseert.

Gerelateerd nieuws