Meld je aan voor de nieuwsbrief:

11/02/22

BLØF brengt nieuwe single ‘Bitterzoet’ uit en kondigt album aan

BLØF heeft vandaag het liedje ‘Bitterzoet’ uitgebracht. De single is te beluisteren op Spotify. De band kondigde vandaag ook de release van een nieuw album aan getiteld ‘Polaroid’, welke op vrijdag 8 april uitkomt. Op vrijdag 8 en zaterdag 9 april geeft de band concerten in de Ziggo Dome in het kader van het dertigjarig jubileum van BLØF.

Het album ‘Polaroid’ is het dertiende studio-album van de band. Naast de nieuwe single ‘Bitterzoet’ bevat het onder andere de eerder verschenen liedjes ‘Horizon’, ‘Doe Het Dan’ en ‘Verlaat Me Nu Nog Niet’.

BLØF zegt er zelf het volgende over: “We zijn heel blij met het nieuwe album. Voor de één zal het vertrouwd en herkenbaar klinken, maar het bevat ook verrassingen zoals in het nieuwe liedje ‘Bitterzoet’. We kijken er ontzettend naar uit weer live te gaan spelen, waaronder natuurlijk de concerten op 8 en 9 april in de Ziggo Dome. Daar vieren we ons dertigjarig jubileum en de release van het nieuwe album. We kunnen niet wachten.’ aldus BLØF.

BLØF is één van Nederlands meest succesvolle bands. Ze braken door met de single ‘Liefs uit Londen’ en scoorden sindsdien talloze hits als ‘Aanzoek Zonder Ringen’‘Alles Is Liefde’, ‘Holiday In Spain’ ,‘Zoutelande’ en Horizon. De band sleepte vele muziekprijzen en awards in de wacht, waaronder acht Edisons, zes 3FM Awards en de Popprijs. Ze speelden meerdere keren in Rotterdam Ahoy, Ziggo Dome en organiseren al vijftien jaar hun eigen festival Concert at SEA op de Brouwersdam in Zeeland. Op vrijdag 8 en zaterdag 9 april geeft de band concerten in de Ziggo Dome in het kader van het dertigjarig jubileum van BLØF.

Gerelateerd nieuws