Meld je aan voor de nieuwsbrief:

06/12/17

A Christmas Evening with Trijntje Oosterhuis

Komende weken houdt Trijntje Oosterhuis een tour langs diverse kerken met de kerstvoorstelling ‘A Christmas Evening With Trijntje’. Tijdens de speciale kerstconcerten brengen Trijntje en pianist akoestische versies van soulvolle kerstklassiekers met echte kerstklassiekers uit het American Songbook zoals Have Yourself A Merry Little Christmas en Let It Snow. De tour start op woensdag 6 december in Apeldoorn en doet o.a. dit jaar ook nog Zierikzee, Harderwijk, Enschede, Zwolle, Amsterdam en Alkmaar aan. Tickets zijn hier te bestellen.

Het repertoire van Trijntje kent geen grenzen, en juist dat maakt haar zo geschikt voor vrijwel elk event. Samen met u creëren we graag de juiste setting, die perfect zal aansluiten bij de entourage van uw event! Of het nu gaat om een optreden met jazz-repertoire, Motown & Soul, Nederlandstalige liedjes of in kerstsfeer: Trijntje kan het allemaal!

Trijntje Oosterhuis is (o.a.) als volgt in te zetten:

  • met haar live band (4 tot ca 8 personen)
  • met haar Big Band
  • met pianist of gitarist
  • met haar jazztrio (of in kleinere bezetting)
  • solo met een tape-optreden (alleen besloten boekingen)
  • als gastsoliste met diverse andere bands/orkesten 

Speciaal voor de feestdagen is Trijntje te boeken met een aangepaste show voor uw kerst- of nieuwjaars bijeenkomst? Informeer nu naar de last-minute boekingsmogelijkheden en de mogelijkheden voor 2018!

Gerelateerd nieuws