Meld je aan voor de nieuwsbrief:

23/11/12

15 Jaar Racoon in Heineken Music Hall uitverkocht

Het concert van Racoon op 17 maart in de Heineken Music Hall geeft is volledig uitverkocht. Inmiddels is ook een extra concert in het Klokgebouw te Eindhoven op 6 april aangekondigd.

 

De aanstaande concerten in de Heineken Music Hall en het Klokgebouw staan in het teken van de beste liedjes uit de afgelopen 15 jaar van Racoon. Zo scoorden de Zeeuwen grote hits met o.a. ‘Love You More’,‘No Mercy’en ‘Liverpool Rain’, speelden ze meerdere malen op Pinkpop en ontvingen ze dit jaar een Edison en drie 3FM Awards. Op dit moment is Racoon op de radio te horen met haar eerste Nederlandstalige liedje ‘Oceaan’, voor de film ‘Alles Is Familie’.

‘We vinden het te gek dat de tickets voor Heineken Music Hall zo snel de deur uit vlogen. Het is dan ook geweldig dat we ons 15 jarig jubileum nu ook in Brabant kunnen vieren. Je kan ervan op aan dat we er ook hier een onvergetelijke avond van gaan maken met onze beste liedjes’, aldus Bart van der Weide, zanger van Racoon.

Wil je Racoon voor een besloten optreden boeken? Neem dan contact op met AAA 2010. Mail: info@aaa2010.nl of bel met 020 7600 312.

Gerelateerd nieuws