Meld je aan voor de nieuwsbrief:

  • Zoë Livay: Nu beschikbaar voor besloten events!
    Zoë Livay: Nu beschikbaar voor besloten events!
  • Zoë Livay: Te boeken in kleine setting of met live band!
    Zoë Livay: Te boeken in kleine setting of met live band!

Offerte

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Gegevens aanvrager

Gegevens optreden/evenement

Zoë Livay

De van oorsprong Rotterdamse Zoë Livay ademt muziek. Al op jonge leeftijd zingt ze in kerk- en popkoren, wat haar een veelzijdige stem geeft en haar liefde voor muziek versterkt. Dit leidt haar uiteindelijk naar Amsterdam waar ze voor het eerst haar gevoelens op papier durft te zetten en tot leven weet te wekken in de vorm van muziek.

Zoë’s missie als muzikale pionier is culturen verbinden en haar eigen verhaal delen om anderen te inspireren. Als ‘vrouw van de wereld’ straalt ze kracht uit, maar omarmt ze ook haar zachtere kant. Ze moedigt samenwerking en gendergelijkheid aan en is een rolmodel voor jonge vrouwen en meisjes, die ze inspireert om het beste in zichzelf naar boven te halen.

Met haar onlangs uitgekomen EP ‘Vrouw Van De Wereld’ en singles als ‘Iemand Anders’ en ‘Patronen’ slaat Zoë duidelijk een nieuwe weg in. Met haar eigen sound is ze persoonlijker dan ooit en vertelt ze over trauma’s en angsten uit haar verleden die ze achter zich laat. Haar stem weerspiegelt haar diepste emoties, waardoor de 23-jarige Zoë een krachtige boodschap van empowerment en verbondenheid overbrengt.

Na een waanzinnig ontvangen optreden op Noorderslag afgelopen januari en een eigen clubshow in Rotown Rotterdam, is Zoë met haar band het komend festivalseizoen te zien op onder meer Paaspop en Concert at SEA.

Prijs Zoë Livay boeken?

Agents After All AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Zoë Livay. Wil je Zoë Livay boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Neem dan contact op met artiestenbureau en Evenementenbureau Agents After All AAA2010.

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Zoë Livay. Wil je Zoë Livay boeken in jouw zaal of op jouw festival of evenement? Neem dan contact op met Agents After All: Celina van Gool

Boekingsmogelijkheden

  • Live Band
  • Kleine setting

Social media Zoë Livay

Video

Nieuws Zoë Livay

Momenteel geen nieuws.