Meld je aan voor de nieuwsbrief:

 • Van Total Touch, NL-talige hits en soul tot Burt Bacharach!
  Van Total Touch, NL-talige hits en soul tot Burt Bacharach!
 • Trijntje Oosterhuis: Exclusief bij Agents After All AAA2010!
  Trijntje Oosterhuis: Exclusief bij Agents After All AAA2010!
 • Trijntje Oosterhuis: Te boeken in verschillende settings!
  Trijntje Oosterhuis: Te boeken in verschillende settings!
 • Trijntje Oosterhuis: Exclusief bij Agents After All AAA2010!
  Trijntje Oosterhuis: Exclusief bij Agents After All AAA2010!
 • Van Total Touch, NL-talige hits en soul tot Burt Bacharach!
  Van Total Touch, NL-talige hits en soul tot Burt Bacharach!
Offerte Persfoto Website

Offerte

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Gegevens aanvrager

Gegevens optreden/evenement

(Vereist)

Trijntje Oosterhuis

Al een kwart eeuw is  Trijntje Oosterhuis een grote naam in de muziekwereld en wordt ze geroemd om haar veelzijdigheid en muzikale kwaliteiten. Van Total Touch tot Michael Jackson en van Bert Bacharach tot Stevie Wonder; haar repertoire kent geen grenzen!

Trijntje’s carrière begint wanneer ze met Candy Dulfer op internationale podia optreedt, waarna ze met de hit-formatie Total Touch samen met haar broer Tjeerd doorbreekt met hits als ‘Somebody Else’s Lover’ en ‘Touch me There’.

Bij de opening van de Amsterdam ArenA zijn miljoenen mensen onder de indruk wanneer zij op grootse wijze ‘De Zee’ zingt. Kort daarna scoort ze met Marco Borsato een grote hit met ‘Wereld Zonder Jou’ en verzorgt zij met Total Touch het voorprogramma van Michael Jackson. Optredens met internationale grootheden als Queen, Lionel Richie, Burt Bacharach, Andrea Bocelli, Herbie Hancock, Toots Thielemans, Al Jarreau en vele anderen volgen. Samen met Burt Bacharach en het Metropole Orkest maakte ze twee albums voor het fameuze Blue Note label. Trijntje’s veelzijdigheid komt ook naar voren in TV programma’s als The Voice, It Takes Two en onlangs in De Beste Zangers van Nederland, waarin ze week na week weet te verbazen en te ontroeren met haar stem.

In 2019 verscheen er een nieuw album met nieuwe Nederlandstalige liedjes die Trijntje samen met bevriende collega-zangers en muzikanten als Paskal Jakobsen, Alain Clark, John Ewbank en Diggy Dex heeft geschreven. Tevens stond Trijntje in een uitverkocht Koninklijk Carré om de 85ste verjaardag van haar vader, Huub Oosterhuis, te vieren. Onder de titel “Ken Je Mij” bracht ze een eerbetoon aan het werk van haar vader. Een bevestiging van de ongekende veelzijdigheid van de zangeres. In 2019 vierde ze haar 25-jarig jubileum in de Ziggodome. Samen met het Metropole Orkest speelde ze nummers uit haar hele ouvre.

Door haar veelzijdigheid is Trijntje Oosterhuis geschikt voor vrijwel elk event en samen creeren we met u de juiste setting. Trijntje is te boeken met haar live band, met pianist of gitarist, met haar jazztrio, solo met een tape-optreden of als gastsolist.

Prijs Trijntje Oosterhuis boeken?

Agents After All AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Trijntje Oosterhuis. Wil je Trijntje Oosterhuis boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau  Agents After All AAA2010.

Boekingsmogelijkheden

 • Tape
 • Live met pianist / gitarist
 • Live met band
 • Als gastsoliste

Social media Trijntje Oosterhuis

Twitter

Video

Nieuws Trijntje Oosterhuis