Meld je aan voor de nieuwsbrief:

 • Nu te boeken met Touch me There 90s DJ set
  Nu te boeken met Touch me There 90s DJ set
 • Trijntje Oosterhuis: Te boeken in verschillende settings!
  Trijntje Oosterhuis: Te boeken in verschillende settings!
 • Van Total Touch, NL-talige hits en soul tot Burt Bacharach!
  Van Total Touch, NL-talige hits en soul tot Burt Bacharach!
 • Trijntje Oosterhuis: Te boeken in verschillende settings!
  Trijntje Oosterhuis: Te boeken in verschillende settings!
Offerte Persfoto Website

Offerte

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Gegevens aanvrager

Gegevens optreden/evenement

Trijntje Oosterhuis

Al een kwart eeuw is  Trijntje Oosterhuis een grote naam in de muziekwereld en wordt ze geroemd om haar veelzijdigheid en muzikale kwaliteiten. Van Total Touch tot Michael Jackson en van Bert Bacharach tot Stevie Wonder; haar repertoire kent geen grenzen!

Trijntje’s carrière begint wanneer ze met Candy Dulfer op internationale podia optreedt, waarna ze met de hit-formatie Total Touch samen met haar broer Tjeerd doorbreekt met hits als ‘Somebody Else’s Lover’ en ‘Touch me There’.

Bij de opening van de Amsterdam ArenA zijn miljoenen mensen onder de indruk wanneer zij op grootse wijze ‘De Zee’ zingt. Kort daarna scoort ze met Marco Borsato een grote hit met ‘Wereld Zonder Jou’ en verzorgt zij met Total Touch het voorprogramma van Michael Jackson. Optredens met internationale grootheden als Queen, Lionel Richie, Burt Bacharach, Andrea Bocelli, Herbie Hancock, Toots Thielemans, Al Jarreau en vele anderen volgen. Samen met Burt Bacharach en het Metropole Orkest maakte ze twee albums voor het fameuze Blue Note label. Trijntje’s veelzijdigheid komt ook naar voren in TV programma’s als The Voice, It Takes Two en onlangs in De Beste Zangers van Nederland, waarin ze week na week weet te verbazen en te ontroeren met haar stem.

In 2019 verscheen er een nieuw album met nieuwe Nederlandstalige liedjes die Trijntje samen met bevriende collega-zangers en muzikanten als Paskal Jakobsen, Alain Clark, John Ewbank en Diggy Dex heeft geschreven. Tevens stond Trijntje in een uitverkocht Koninklijk Carré om de 85ste verjaardag van haar vader, Huub Oosterhuis, te vieren. Onder de titel “Ken Je Mij” bracht ze een eerbetoon aan het werk van haar vader. Een bevestiging van de ongekende veelzijdigheid van de zangeres. In 2019 vierde ze haar 25-jarig jubileum in de Ziggodome. Samen met het Metropole Orkest speelde ze nummers uit haar hele ouvre.

Ondanks de Corona pandemie die in 2020 de wereld op z’n grondvesten doet schudden, blijft Trijntje bezig met muziek. Ze start samen met haar man Alvin Lewis de Lovestream op, een muzikaal hart onder de riem vanuit hun woonkamer. Ook mag ze plaatsnemen in de jury van het nieuwe talentenprogramma van Talpa ‘We Want More’.
Trijntje viert in december het vijfjarig jubileum van haar ‘A Christmas Evening with Trijntje’ op bijzondere wijze, samen met Jazz Orchestra of the Concertgebouw nam zij in de zomer van 2020 een bigband kerstalbum op “Wonderful Christmastime”. Dit album stond al lang op haar bucketlist en is geïnspireerd op klassiekers van o.a.Frank Sinatra, Ella Fitzgerald, Donny Hathaway en Paul McCartney.

Het Jazz Orchestra of the Concertgebouw en Trijntje werkten al vaker samen, maar midden in de warme van zomer samen (op afstand) in een studio vol kerstlichtjes was voor iedereen een nieuwe ervaring. Eentje met een swingende uitkomst… Wonderful Christmastime, release 27 november 2020.

In november 2021 verscheen het derde album met liedjes van de meestercomponist Burt Bacharach onder begeleiding van het fantastische Metropole Orkest. In de zomer van 2019 staan de Trijntje en Burt samen op het podium tijdens het North Sea Jazz Festival en na de show ontstaat in de kleedkamer het idee om opnieuw te gaan samenwerken. Het derde album bestaat een aantal evergreens en een aantal niet eerder uitgebrachte stukken. Het album wordt geproduceerd voor Vince Mendoza en bevat een duet met één van Trijntje’s helden, niemand minder dan Gregory Porter.

Door haar veelzijdigheid is Trijntje Oosterhuis geschikt voor vrijwel elk event en samen creeren we met u de juiste setting. Trijntje is te boeken met haar live band, met pianist of gitarist, met haar jazztrio, solo met een tape-optreden of als gastsolist.

Prijs Trijntje Oosterhuis boeken?

Agents After All AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Trijntje Oosterhuis. Wil je Trijntje Oosterhuis boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau  Agents After All AAA2010.

Boekingsmogelijkheden

 • Touch me There DJ set
 • Tape
 • Live met pianist / gitarist
 • Live met band
 • Als gastsoliste

Social media Trijntje Oosterhuis

Twitter

Video

Nieuws Trijntje Oosterhuis