Meld je aan voor de nieuwsbrief:

  • Exclusief bij Agents After All AAA2010!
    Exclusief bij Agents After All AAA2010!
  • Exclusief bij Agents After All AAA2010!
    Exclusief bij Agents After All AAA2010!

Offerte

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Gegevens aanvrager

Gegevens optreden/evenement

The Partysquad

The Partysquad is al meer dan 15 jaar toonaangevend in de club- en muziekscene. Vanaf de tijd dat ze baanbrekende platen als ‘Wat wil je doen‘ en ‘Rampeneren‘ uitbrachten, timmeren ze in Nederland al aan de weg. The Partysquad weet altijd te zorgen voor vernieuwing en een trendsettende sound. Afgelopen jaar kwamen ze met nieuwe releases als “Systeem” en “Wat Heb Je Nodig” met namen als Broederliefde, Antoon, Latifah en Young Ellens. In 2018 dropte ze hun laatste Nederlandstalige album ‘Nachtwacht’. Deze is inmiddels beloond met platina en gouden platen voor tracks als ‘C’est La Vie‘, ‘Lit‘ en ‘Plakken‘.

Ook internationaal zit The Partysquad niet stil. Zo werkten ze samen met de tastemakers der aarde, zoals M.I.A., Major Lazer en Mr Vegas. Ook brachten ze muziek uit op labels als Diplo’s Mad Decent, Steve Aoki’s DimMak, A-trak’s Fools Gold en hun eigen label: Rebel Yard.

Buiten alle platen is het eigenlijk de show van The Partysquad die maakt dat ze nog steeds de Bazen van de club zijn; je moet die meegemaakt hebben!

Prijs The Partysquad boeken?

Agents After All AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van The Partysquad. Wil je The Partysquad boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Neem dan contact op met artiestenbureau en Evenementenbureau Agents After All AAA2010.

Topbillin’ verzorgt exclusief de openbare boekingen voor The Partysquad. Wil je The Partysquad boeken in jouw zaal of op jouw festival of evenement? Neem dan contact op met Topbillin’: Sofyan Sayd

Boekingsmogelijkheden

  • DJ-set

Social media The Partysquad

Twitter

Video

Nieuws The Partysquad

Momenteel geen nieuws.