Meld je aan voor de nieuwsbrief:

 • Snelle: Te boeken met live band of in kleine setting
  Snelle: Te boeken met live band of in kleine setting
 • Snelle: Te boeken met live band of in kleine setting
  Snelle: Te boeken met live band of in kleine setting
 • Snelle: Nieuw bij Agents After All AAA2010
  Snelle: Nieuw bij Agents After All AAA2010

Offerte

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Gegevens aanvrager

Gegevens optreden/evenement

Snelle

Snelle (Lars Bos) brengt zijn boekingsactiviteiten onder bij Agents After All. Het gaat om zowel de openbare, besloten als theaterboekingen van de singer-songrapper uit Deventer.

De singer-songrapper brak in 2019 door met zijn hit ‘Reünie’. Later volgden hits als ‘Smoorverliefd’, ’17 miljoen mensen’, ‘De Overkant’ en ‘Blijven Slapen’. Hij werd tot Spotify’s meest gestreamde artiest in Nederland uitgeroepen en won een Edison en een Top 40 Award voor zijn muziek. In 2021 verscheen zijn Netflix-documentaire ‘Zonder Jas Naar Buiten’ en stond hij in 2022 met zijn Lieve Jongens band drie keer in een uitverkochte AFAS Live en in België gaf hij een uitverkochte show in de Lotto Arena in Antwerpen. Hij stond met een uitverkochte theatertour door heel Nederland en speelde op festivals als Concert at SEA en Zwarte Cross. En afgelopen najaar speelde hij een uitverkochte clubtour door heel NL en België. Op dit moment heeft Snelle succes op de radio met de single ‘5 Voor 12’

Met een lange rij hits is Snelle perfect inzetbaar voor optredens op uw bedrijfsfeest of relatie-event en is te boeken met zijn live band of in kleine setting. Informeer naar de mogelijkheden!

Agents After All AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Snelle. Wil je Snelle boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privé feest? Neem dan contact op met artiestenbureau en Evenementenbureau Agents After All AAA2010.

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Snelle. Wil je Snelle boeken voor jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met Agents After All: Henkjan Onnink

Boekingsmogelijkheden

 • Live band
 • Kleine setting

Social media Snelle

Video

Nieuws Snelle