Meld je aan voor de nieuwsbrief:

 • Racoon: Te boeken als live band of akoestische setting!
  Racoon: Te boeken als live band of akoestische setting!
 • Racoon: Exclusief te boeken voor besloten events!
  Racoon: Exclusief te boeken voor besloten events!
 • Racoon: Te boeken als live band of akoestische setting!
  Racoon: Te boeken als live band of akoestische setting!
 • Racoon: Exclusief te boeken voor besloten events!
  Racoon: Exclusief te boeken voor besloten events!

Offerte

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Gegevens aanvrager

Gegevens optreden/evenement

Racoon

Racoon speelde op zo’n beetje alle grote festivals In Nederland en heeft een lange reeks aan hits op haar naam staan als ‘Love You More’, ‘No Mercy’ en hun Nederlandstalige single ‘Oceaan’. Of het nu gaat om het ontroeren van het Nederlandse theaterpubliek, het massaal laten meezingen van festivalpubliek, of een optreden tijdens een besloten bedrijfsevenement; een optreden van Racoon blijkt keer op keer een schot in de roos!

Sinds de megahit ‘Love You More’ is het hard gegaan met Racoon. Het succesalbum ‘Liverpool Rain’ bevatte maar liefst vijf dikke (radio)hits. De band wist diverse 3FM Awards in de wacht te slepen, ontving veel exposure op radio en tv, en beleefde een intens seizoen met een goed gevulde concertagenda op de mooiste festivals. Voor de film Alles Is Familie schreef Racoon hun eerste Nederlandstalige hit ‘Oceaan’, waarvoor de band in 2013 wederom een 3FM Award ontving. Maar ook wist Racoon ‘beslag te leggen’ op awards in de categorie Beste Band en Beste Artiest Pop. Datzelfde jaar werd de band tijdens festival Noorderslag uitgeroepen tot winnaar van de Popprijs.

Of het nu gaat om het ontroeren van het Nederlandse theaterpubliek, het massaal laten meezingen van festivalpubliek, of een optreden tijdens een besloten bedrijfsevenement; een optreden van Racoon blijkt keer op keer een schot in de roos!

_z6a5881Foto: Hans-Peter van Velthoven

Prijs Racoon boeken?

Agents After All AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Racoon. Wil je Racoon boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privé feest? Neem dan contact op met artiestenbureau en Evenementenbureau Agents After All AAA2010.

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Racoon. Wil je Racoon boeken voor jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met Agents After All: Henkjan Onnink

Boekingsmogelijkheden

 • Live Band
 • Akoestische setting

Social media Racoon

Twitter

Video

Nieuws Racoon