Meld je aan voor de nieuwsbrief:

 • MEAU: Te boeken met live band of in kleine akoestische setting
  MEAU: Te boeken met live band of in kleine akoestische setting
 • Nieuw & exclusief bij Agents After All AAA2010: MEAU
  Nieuw & exclusief bij Agents After All AAA2010: MEAU
 • MEAU: Te boeken met live band of in kleine akoestische setting
  MEAU: Te boeken met live band of in kleine akoestische setting

Offerte

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Gegevens aanvrager

Gegevens optreden/evenement

MEAU

Nederlandstalige indie pop; een vleugje synths, warme sounds, dromerige koortjes, & eerlijke teksten. MEAU, het soloproject van de zangeres, songwriter en producer Meau Hewitt (21), maakt kleine, pure liedjes over dagelijkse onderwerpen als de liefde, persoonlijke ontwikkeling en eenzaamheid. Haar warme stem en dromerige koortjes landen daar waar akoestische instrumenten en elektronische geluiden samenkomen. Een paar grote inspiratiebronnen van Meau zijn Eefje de Visser, Jeremy Zucker en Holly Humberstone.

Na de release van haar debuut EP ‘Kalmte’ kwam Meau in september 2021 met haar persoonlijke single ‘Dat Heb Jij Gedaan’. Deze werd bekroond als 3FM Megahit, Qmusic Alarmschijf en Radio 2 TopSong en staat daarnaast op een hoge positie in de hitlijsten. In januari 2022 mag MEAU aantreden op Noorderslag en vanaf maart 2022 start ze haar uitverkochte clubtour waarbij ze, samen met haar band, langs 7 Nederlandse podia gaat. In het najaar van 2021 en het voorjaar van 2022 dient ze als support act voor de tours van Blanks en Suzan & Freek (inclusief 2 keer de Ziggo Dome) door Nederland en België met in totaal 30.000 bezoekers.

Meau is sinds jongs af aan bezig met het schrijven en maken van muziek. Als kind volgde ze al zang- en pianolessen en heeft ze 3 jaar deelgenomen aan het kinderen voor kinderen koor. De jaren hierna heeft ze in het koor van Babette Labeij veel grote optredens mogen doen bij onder andere The Passion, All You Need Is Love, en verschillende finales van The Voice of Holland. Na de middelbare school heeft Meau de vooropleiding van de popafdeling van het Conservatorium van Amsterdam gevolgd. Deze periode is ze zich gaan focussen op het schrijven van Nederlandstalige teksten; geïnspireerd door artiesten als Eefje de Visser en Spinvis. Tegenwoordig woont Meau in Utrecht waar zij net de pop/rock opleiding van de Herman Brood Academie heeft afgerond. De afgelopen jaren is ze meer gaan produceren en is ze op zoek gegaan naar de juiste sound voor haar muziek.

Prijs MEAU boeken?

Agents After All AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van MEAU. Wil je MEAU boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privé feest? Neem dan contact op met artiestenbureau en Evenementenbureau Agents After All AAA2010.

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor MEAU. Wil je MEAU boeken voor jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met Agents After All: Henkjan Onnink

Boekingsmogelijkheden

 • Solo
 • Live Band

Social media MEAU

Video

Nieuws MEAU

Momenteel geen nieuws.