Meld je aan voor de nieuwsbrief:

  • Hannah Mae: Nieuw bij Agents After All
    Hannah Mae: Nieuw bij Agents After All

Offerte

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Gegevens aanvrager

Gegevens optreden/evenement

Hannah Mae

Hannah Mae (Emmen, 1998) brak eind 2019 door met haar debuutsingle ‘Back To You’. Mede dankzij het gebruik van ‘Back To You’ in een PLUS-commercial werd de single een enorme radiohit, waarmee Hannah veelvuldig te zien en horen was op radio en tv. Daarna ging het snel. Veel optredens en schrijfsessies in o.a. Nashville volgden.

Voor nu heeft Hannah Mae gekozen de overstap te maken naar Nederlandstalig, en dat bevalt haar erg goed. ‘De Kerkstraat’ en het duet samen met de Vlaamse Metejoor ‘Wat Wil Je Van Mij’, zijn geschreven en geproduceerd met producersduo The Companions en Simon Leferink. Deze laatste song heeft de nummer 2 positie behaald in de Nederlandse Top 40 en heeft tevens 25 weken op nummer 1 gestaan in de Vlaamse Top 30.

In 2024 scoort Hannah een dikke hit met het nummer ‘Waterdicht’. Ze speelde al op Concert at Sea en is dit jaar te bewonderen op diverse festivals en een eigen uitverkochte clubtour!

Hannah Mae is voor besloten vents te boeken met haar live band of in een kleine akoestische setting.

Prijs Hannah Mae boeken?

Agents After All AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Hannah Mae. Wil je Hannah Mae boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau Agents After All AAA2010.

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Hannah Mae. Wil je Hannah Mae boeken in jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met Agents After All: Stefan Bruinsma

Boekingsmogelijkheden

  • Klein akoestisch
  • Live Band

Social media Hannah Mae

Video

Nieuws Hannah Mae

Momenteel geen nieuws.