Meld je aan voor de nieuwsbrief:

  • Bizzey: Besloten events via Agents After All AAA2010
    Bizzey: Besloten events via Agents After All AAA2010

Offerte

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Gegevens aanvrager

Gegevens optreden/evenement

Bizzey

De nummers van Bizzey zijn goed voor vele miljoenen views en streams en inmiddels is Bizzey dan ook voor niemand nog onbekend. Zijn hits ‘Hij Is Van Mij’ en ‘Traag’ zorgen gegarandeerd voor een goede sfeer waarvan iedereen zin krijgt in een feestje: in de club en nu ook op je besloten event!

Met zijn monsterhits zoals ‘Traag’ ft. Jozo & Kraantje Pappie (prod.Ramiks & Bizzey), Hij Is Van Mij’ met Kris Kross Amsterdam x Maan & Tabitha, ‘Video Vixen’met Bilal Wahib (prod. Moker B), ‘Becky’ met Yung Felix ft. Josylvio & Tellem en ‘DRUP’ ft. Kraantje Pappie & Jonna Fraser & Ramiks is Bizzey de onbetwiste baas van de clubs.

In 2006 debuteerde Bizzey als MC van o.a. Hardwell, Don Diablo, Diplo en Afrojack. Als lid van Yellow Claw brak hij internationaal door en tourde hij de wereld rond. In 2016 besloot Bizzey weer solo te gaan en scoort sindsdien hit na hit.

Zijn eerste live concert ‘What Would Jesus Do?’  in 2019 @ AFAS LIVE Amsterdam was binnen minuten stijf uitverkocht.

Bizzey’s opzwepende beats en sexy teksten laat overal waar hij komt de temperaturen tot grote hoogte stijgen en laat geen bakka ongeschud.

Prijs Bizzey boeken?

Agents After All AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Bizzey. Wil je Bizzey boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Neem dan contact op met artiestenbureau en Evenementenbureau Agents After All AAA2010.

Topbillin’ verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Bizzey. Wil je Bizzey boeken in jouw zaal of op jouw festival of evenement? Neem dan contact op met Topbillin’: Stefan Bruinsma

Boekingsmogelijkheden

  • Tape optreden

Social media Bizzey

Twitter

Video

Nieuws Bizzey

Momenteel geen nieuws.