Meld je aan voor de nieuwsbrief:

  • Bizzey: Besloten events via Agents After All AAA2010
    Bizzey: Besloten events via Agents After All AAA2010

Offerte

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Gegevens aanvrager

Gegevens optreden/evenement

(Vereist)

Bizzey

De nummers van Bizzey zijn goed voor vele miljoenen views en streams en inmiddels is Bizzey dan ook voor niemand nog onbekend. Zijn hits ‘Hij Is Van Mij’ en ‘Traag’ zorgen gegarandeerd voor een goede sfeer waarvan iedereen zin krijgt in een feestje: in de club en nu ook op je besloten event!

In 2017 heeft Bizzey de clubs overgenomen met gek veel tunes! Nadat hij in 2006 debuteert met zijn single ‘The Fur’ is Bizzey jarenlang succesvol MC van onder meer Hardwell, Don Diablo, Diplo en Afrojack. Als lid van Yellow Claw rijst zijn ster al helemaal tot grote hoogte. Sinds 2016 focust hij zich weer op zijn solo act en brengt de streets naar de club. Deze lady’s favo dropt track na track die goed zijn voor miljoenen views & streams.

Bizzey gaf vorig jaar zijn allereerste live concert in AFAS LIVE, Amsterdam. Onder de titel “What Would Jesus Do?” was dat zijn grootste show tot nu toe van zijn jonge solocarrière.

Prijs Bizzey boeken?

Agents After All AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Bizzey. Wil je Bizzey boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Neem dan contact op met artiestenbureau en Evenementenbureau Agents After All AAA2010.

Topbillin’ verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Bizzey. Wil je Bizzey boeken in jouw zaal of op jouw festival of evenement? Neem dan contact op met Topbillin’: Rosalie Pierre

Boekingsmogelijkheden

  • Tape optreden

Social media Bizzey

Twitter

Video

Nieuws Bizzey

Momenteel geen nieuws.