Meld je aan voor de nieuwsbrief:

 • Wulf: Exclusief bij Agents After All AAA2010
  Wulf: Exclusief bij Agents After All AAA2010
 • Wulf: Te boeken met Live band of klein akoestisch!
  Wulf: Te boeken met Live band of klein akoestisch!
 • Wulf: Exclusief bij Agents After All AAA2010
  Wulf: Exclusief bij Agents After All AAA2010
 • Wulf: Te boeken met Live band of klein akoestisch!
  Wulf: Te boeken met Live band of klein akoestisch!

Offerte

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Gegevens aanvrager

Gegevens optreden/evenement

(Vereist)

Wulf

Wulf is de stem van ‘Summer On You’, dé zomerhit van 2016 van Sam Feldt, Lucas & Steve, featuring Wulf. Nog maar amper bekomen van dit enorme succes, met optredens op Mysteryland, Summer Festival in Antwerpen en Ushuaia op Ibiza, debuteert Wulf als soloartiest met de single ‘Mind Made Up’. Een fris, luchtig en positief nummer over kiezen voor je droom en daarvoor alles aan de kant zetten.

In 2012 deed Lieuwe Albertsma mee aan The Voice of Holland. Zijn ergste nachtmerrie werd werkelijkheid: niemand draaide voor zijn auditie. Die ervaring deed zijn alter ego Wulf, een bijnaam die hij van zijn ouders had gekregen, in hem ontwaken. Hij zegde zijn baan op, en zette alles in werking om zijn droom om te leven van muziek na te jagen. “Die negatieve ervaring heeft uiteindelijk positief uitgepakt. Wat doe je als je weg wordt gebonjourd? Blijf je overtuigd van je eigen kunnen? Ik dacht: als je me afwijst, dan laat ik zien dat ik het wel kan. Die obsessieve geldingsdrang heeft me op de been gehouden en erdoor heen getrokken.”

This Is Wulf bestaat uit elf tracks en wordt gekenmerkt door de uplifting soulpop die we kennen van singles als ‘Mind Made Up’ en ‘Switching Gears’. Het album bevat ook uitstapjes naar dance, soft rock en R&B. Een aantal tracks bracht hij eerder al uit op zijn EP Switching Gears (2018).

In het najaar van 2020 was Wulf een van de deelnemers aan het tv-programma ‘Beste Zangers’.

Prijs Wulf boeken?

Agents After All AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Wulf. Wil je Wulf boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Neem dan contact op met artiestenbureau en Evenementenbureau Agents After All AAA2010.

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Wulf. Wil je Wulf boeken in jouw zaal of op jouw festival of evenement? Neem dan contact op met Agents After All: Maarten Middendorp

Boekingsmogelijkheden

 • Live met band
 • Klein akoestisch

Social media Wulf

Twitter

Video

Nieuws Wulf