Meld je aan voor de nieuwsbrief:

 • Wulf: Exclusief bij Agents After All AAA2010
  Wulf: Exclusief bij Agents After All AAA2010
 • Wulf: Te boeken met Live band of klein akoestisch!
  Wulf: Te boeken met Live band of klein akoestisch!
 • Wulf: Exclusief bij Agents After All AAA2010
  Wulf: Exclusief bij Agents After All AAA2010
 • Wulf: Te boeken met Live band of klein akoestisch!
  Wulf: Te boeken met Live band of klein akoestisch!

  Offerte

  Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

  Gegevens aanvrager

  Bedrijf Contactpersoon* Adres* Postcode* Plaats Telefoon* Mobiel E-mail*

  Gegevens optreden/evenement

  Soort evenement Datum Aanvangstijd Naam of type locatie Aantal gasten Type evenement Bijzonderheden Overige artiesten

  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy-statement.

  Wulf

  Wulf is de stem van ‘Summer On You’, dé zomerhit van 2016 van Sam Feldt, Lucas & Steve, featuring Wulf. Nog maar amper bekomen van dit enorme succes, met optredens op Mysteryland, Summer Festival in Antwerpen en Ushuaia op Ibiza, debuteert Wulf als soloartiest met de single ‘Mind Made Up’. Een fris, luchtig en positief nummer over kiezen voor je droom en daarvoor alles aan de kant zetten.

  Vastberaden in zijn keuze voor een leven als artiest, en geïnspireerd door het enorme succes van ‘Summer On You’ – dé zomerhit van 2016 waaraan hij zijn stem leende – brak Wulf in 2017 door met zijn debuutsingle ‘Mind Made Up’. Nu, twee jaar later, brengt het sympathieke talent zijn debuutalbum uit: This Is Wulf. Het is een zeer persoonlijk album waarin de singer-songwriter zijn levensverhaal vertelt: een ambitieuze zanger die wordt afgewezen, in zichzelf blijft geloven en uiteindelijk zijn droom waarmaakt. “Lange tijd was ik die zanger zonder gezicht. Met This Is Wulf wil ik niet alleen mijn gezicht, maar alles van mezelf laten zien, in al mijn kleuren. Ik wil een positief geluid neerzetten, waarvan ik hoop dat het mensen inspireert en hoopvol stemt.”

  In 2012 deed Lieuwe Albertsma mee aan The Voice of Holland. Zijn ergste nachtmerrie werd werkelijkheid: niemand draaide voor zijn auditie. Die ervaring deed zijn alter ego Wulf, een bijnaam die hij van zijn ouders had gekregen, in hem ontwaken. Hij zegde zijn baan op, en zette alles in werking om zijn droom om te leven van muziek na te jagen. “Die negatieve ervaring heeft uiteindelijk positief uitgepakt. Wat doe je als je weg wordt gebonjourd? Blijf je overtuigd van je eigen kunnen? Ik dacht: als je me afwijst, dan laat ik zien dat ik het wel kan. Die obsessieve geldingsdrang heeft me op de been gehouden en erdoor heen getrokken.”

  This Is Wulf bestaat uit elf tracks en wordt gekenmerkt door de uplifting soulpop die we kennen van singles als ‘Mind Made Up’ en ‘Switching Gears’. Het album bevat ook uitstapjes naar dance, soft rock en R&B. Een aantal tracks bracht hij eerder al uit op zijn EP Switching Gears (2018).

  Op de drie nieuwe tracks op het album zoekt Wulf de verbreding en verdieping op. ‘Anyone Out There’ klinkt groots en episch en gaat over ambitie in zijn puurste vorm, waarin de boodschap van Wulf – volg je droom – duidelijk doorklinkt. De ballad ‘Tearless’ stimuleert de boodschap dat je het gerust mag laten zien al je niet lekker in je vel zit. “Ik raad iedereen aan kleur te bekennen, jezelf te laten zien, in al je kleuren. Dat is mijn boodschap: show ‘m what you got.’

  Het album sluit af met ‘Soaking In The Silence’, een belangrijke track voor Wulf. Hoewel hij geniet van het succes en alle toffe dingen die hij meemaakt, is er ook een keerzijde: omgaan met de stilte. Door de vele optredens ziet hij zijn vrienden en familie weinig, en heeft hij geen tijd om te gaan stappen, zoals vroeger. Alles staat in het teken van muziek. Na de euforie van een optreden, volgt iedere keer onherroepelijk de stilte. “Het muzikantenleven slokt je op. Na een show neem je afscheid van je band en kom je alleen thuis. Dan dompel je jezelf onder in de stilte. Je wordt met jezelf geconfronteerd, gaat met jezelf in gesprek. En dat is goed. Je hebt balans nodig. Maar het heeft wel even tijd gekost voordat ik me dat realiseerde. Ik weet nu dat ik af en toe de connectie met

  In het najaar van 2020 was Wulf een van de deelnemers aan het tv-programma ‘Beste Zangers’.

  Prijs Wulf boeken?

  Agents After All AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Wulf. Wil je Wulf boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Neem dan contact op met artiestenbureau en Evenementenbureau Agents After All AAA2010.

  Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Wulf. Wil je Wulf boeken in jouw zaal of op jouw festival of evenement? Neem dan contact op met Agents After All: Maarten Middendorp

  Boekingsmogelijkheden

  • Live met band
  • Klein akoestisch

  Social media Wulf

  Twitter

  Video

  Nieuws Wulf