Meld je aan voor de nieuwsbrief:

 • Besloten boekingen: Agents After All AAA2010
  Besloten boekingen: Agents After All AAA2010

  Offerte

  Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

  Gegevens aanvrager

  Bedrijf Contactpersoon* Adres* Postcode* Plaats Telefoon* Mobiel E-mail*

  Gegevens optreden/evenement

  Soort evenement Datum Aanvangstijd Naam of type locatie Aantal gasten Type evenement Bijzonderheden Overige artiesten

  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy-statement.

  Willie Wartaal

  Willie Wartaal is natuurlijk bekend van De Jeugd van Tegenwoordig, maar is ook een veelgevraagd DJ bij clubs, festivals, student intro weken en bedrijfsfeesten. Willie draait House en Urban Eclectisch en staat garant voor een goed feest.

  Naast hiphop entrepreneur is WiWa ook volledig in zijn element als house / eclectic dj. Van diverse poppodia tot urban clubs, studentenfeesten en open minded festivals als Lowlands en Milkshake, WiWa is daar! Al deze invloeden uit zijn carrière hebben WiWa gemotiveerd een volledige solo EP te maken genaamd ‘Enkel Bangers’ (2020). De sound is anders dan wat je gewend bent van De Jeugd. WiWa is geïnspireerd door new kids. De tracks bevatten Hiphop, Dembow, Afro, Salsa & House met van alles erop en eraan. Uiteraard wel met een eigen saus en een diepere betekenis of boodschap. De eerste single ‘Daia’ is een regelrechte floorfiller, geproduceerd door Badd Dimes en een featuring van Vjèze Fur.

  Prijs Willie Wartaal boeken?

  Agents After All AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Willie Wartaal. Wil je Willie Wartaal boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Neem dan contact op met artiestenbureau en Evenementenbureau Agents After All AAA2010.

  Topbillin’ verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Willie Wartaal. Wil je Willie Wartaal boeken in jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met Topbillin’: Rosalie Pierre

  Boekingsmogelijkheden

  • DJ set

  Social media Willie Wartaal

  Twitter

  Video

  Nieuws Willie Wartaal