Meld je aan voor de nieuwsbrief:

  • Besloten boekingen: Agents After All AAA2010
    Besloten boekingen: Agents After All AAA2010

Offerte

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Gegevens aanvrager

Gegevens optreden/evenement

(Vereist)

Willie Wartaal

Willie Wartaal is natuurlijk bekend van De Jeugd van Tegenwoordig, maar is ook een veelgevraagd DJ bij clubs, festivals, student intro weken en bedrijfsfeesten. Willie draait House en Urban Eclectisch en staat garant voor een goed feest.

Naast hiphop entrepreneur is WiWa ook volledig in zijn element als house / eclectic dj. Van diverse poppodia tot urban clubs, studentenfeesten en open minded festivals als Lowlands en Milkshake, WiWa is daar! Al deze invloeden uit zijn carrière hebben WiWa gemotiveerd een volledige solo EP te maken genaamd ‘Enkel Bangers’ (2020). De sound is anders dan wat je gewend bent van De Jeugd. WiWa is geïnspireerd door new kids. De tracks bevatten Hiphop, Dembow, Afro, Salsa & House met van alles erop en eraan. Uiteraard wel met een eigen saus en een diepere betekenis of boodschap. De eerste single ‘Daia’ is een regelrechte floorfiller, geproduceerd door Badd Dimes en een featuring van Vjèze Fur.

Prijs Willie Wartaal boeken?

Agents After All AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Willie Wartaal. Wil je Willie Wartaal boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Neem dan contact op met artiestenbureau en Evenementenbureau Agents After All AAA2010.

Topbillin’ verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Willie Wartaal. Wil je Willie Wartaal boeken in jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met Topbillin’: Rosalie Pierre

Boekingsmogelijkheden

  • DJ set

Social media Willie Wartaal

Twitter

Video

Nieuws Willie Wartaal

Momenteel geen nieuws.