Meld je aan voor de nieuwsbrief:

  • Besloten boekingen: Agents After All AAA2010
    Besloten boekingen: Agents After All AAA2010

Offerte

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Gegevens aanvrager

Gegevens optreden/evenement

Willie Wartaal

Willie Wartaal is natuurlijk bekend van De Jeugd van Tegenwoordig, maar is ook een veelgevraagd DJ bij clubs, festivals, student intro weken en bedrijfsfeesten. Willie draait House en Urban Eclectisch en staat garant voor een goed feest.

De veelzijdige rapper, dj, producer en presentator Willie Wartaal maakt onderdeel uit van de supergroep De Jeugd Van Tegenwoordig en brak door in 2005 met hun debuut single ‘Watskeburt?!’. De track werd een instant cult hit en belandde op nummer 1 op alle relevante hitlijsten. De formatie werd door critici bestempeld als eendagsvlieg. De track is echter uitgegroeid tot een ‘evergreen’ en het titelwoord is samen met woorden als ‘patta’ opgenomen in het Woordenboek.

Met ‘De Jeugd’ heeft WiWa de daarop volgende jaren meerdere succesvolle albums gereleased, gezamenlijk goed voor meer dan 350.000 verkochte exemplaren. De tour rondom hun laatste albums ‘Luek’ en ‘Anders’ eindigde in 2019 in een uitverkocht Olympisch Stadion te Amsterdam. Vergezeld door 23.000 fans, die luidkeels meezongen op hits als ‘Sterrenstof’, ‘De Formule’, ‘Get Spanish’ en ‘Hollereer’. Niet slecht voor een ééndagsvlieg.

Andere succesvolle muzikale samenwerkingen van WiWa: ‘Konijntje’ van Aka The Junkies, ‘Dom, Lomp & Famous’ met The Opposites ‘Wat Wil Je Doen’ met The Partysquad, ‘Barry Hayze’ met Donnie en talloze clubhits met collega rappers Bokoesam, Sef en Murda (Turk). WiWa ken je misschien ook als acteur in ‘Blackout’, ‘Spangas’ en ‘Nieuwe Kunst’ of als presentator van ‘Operatie Obesitas’, ‘Statements’ en ‘Expeditie Robinson’.

Naast hiphop entrepeneur is WiWa ook volledig in vorm als house / eclectic dj. Van diverse poppodia, tot urban clubs, studentenfeesten en open minded festivals als Lowlands, Mysteryland en Milkshake, WiWa is daar!

Al deze invloeden uit zijn carrière hebben WiWa gemotiveerd solo albums ‘Enkel Bangers’ (2020) en ‘Nieuwe Kunst’ (2021) uit te brengen. Op deze albums werkt hij onder andere samen met artiesten als JeBroer, Faberyayo, Vjèze Fur, Caza, KV en gerenommeerde producers als Bas Bron, Rockywhereyoubeen, Vlado en Badd Dimes. Omdat de geplande tourdata rondom ‘Enkel Bangers’ gecancelled werden door Corona, heeft WiWa besloten een andere beleving rondom zijn muziek te creëren. Onder de noemer ‘Willie Wartaal’s Nieuwe Kunst’ zond de VPRO een serie sketches uit, opgenomen in museum Voorlinden. In de serie sketches is WiWa te zien in diverse medewerkersrollen, met gastbijdrages van Vjèze Fur, JeBroer, Yung Internet en Famke Louise.

Sinds het voorjaar van 2022 is WiWa begonnen met het releasen van losse singles, gericht op de dansvloer, omdat we weer mogen… Gewapend met nieuwe house tracks als ‘Ey Gap’, ‘Sutu’, ‘Hey Bolle’ en ‘Nachtapotheker’ is hij als DJ weer te zien op festivals in Nederland en België.

Na zeventien jaar lang festivals, popzalen en clubs plat te hebben gespeeld, duikt WiWa in het voorjaar van 2023 voor het eerst het theater in. Onder de noemer ‘Moederdag’ trekt hij langs 36 theaters door het land. ‘Moederdag’ is een programma vol muziek, grappige en serieuze verhalen over zijn leven, zijn moeilijke jeugd, het hebben van een drugsverslaafde moeder en de levenslessen die hij daaruit haalde.

Prijs Willie Wartaal boeken?

Agents After All AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Willie Wartaal. Wil je Willie Wartaal boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Neem dan contact op met artiestenbureau en Evenementenbureau Agents After All AAA2010.

Topbillin’ verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Willie Wartaal. Wil je Willie Wartaal boeken in jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met Topbillin’: Rosalie Pierre

Boekingsmogelijkheden

  • DJ set

Social media Willie Wartaal

Twitter

Video

Nieuws Willie Wartaal

Momenteel geen nieuws.