Meld je aan voor de nieuwsbrief:

  • Wicked Jazz Sounds: Dance with a smile!
    Wicked Jazz Sounds: Dance with a smile!

Offerte

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Gegevens aanvrager

Bedrijf Contactpersoon* Adres* Postcode* Plaats Telefoon* Mobiel E-mail*

Gegevens optreden/evenement

Soort evenement Datum Aanvangstijd Naam of type locatie Aantal gasten Type evenement Bijzonderheden Overige artiesten

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy-statement.

Wicked Jazz Sounds

Dit neusje van de zalm van de Amsterdamse funk/soul/jazzscene is zowel als DJ-collectief als live band niet te verslaan. Wicked Jazz Sounds stonden al zeer succesvol op grote festivals als North Sea Jazz en Dance Valley. Ook steeds meer bedrijven weten de weg naar Wicked Jazz Sounds te vinden voor oa. bedrijfsfeesten.

Where jazz meets dance daar vind je Wicked Jazz Sounds. De vaste DJ’s brengen dé perfecte mix; de warmte van jazz wordt gecombineerd met de energie van hedendaagse dance muziek. De basis van het Wicked Jazz Sounds dj-collectief bestaat uit een DJ, vocaliste en een saxofonist.

Op verzoek, en afhankelijk van de gelegenheid en het beschikbare budget, is deze bezetting uit te breiden met extra muzikanten zoals een percussionist, blazer(s), gitarist en/of toetsenist. Dit collectief is bij uitstek geschikt voor besloten feestelijke- en zakelijke bedrijfsevenementen.

ABN AMRO, IBM, ING, Philips en vele andere bedrijven werden al eerder aangenaam muzikaal verrast. Altijd staan ze garant voor a dance with a smile :)

Prijs Wicked Jazz Sounds boeken?

Agents After All AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de boekingen van Wicked Jazz Sounds. Wil je Wicked Jazz Sounds boeken voor een besloten optreden? Neem dan contact op met artiestenbureau en Evenementenbureau Agents After All AAA2010.

Boekingsmogelijkheden

  • DJ-set incl. sax en vocaliste
  • Optioneel zijn extra muzikanten bij te boeken

Social media Wicked Jazz Sounds

Twitter

Video

Nieuws Wicked Jazz Sounds