Meld je aan voor de nieuwsbrief:

  • Tabitha: Exclusief te boeken voor besloten events!
    Tabitha: Exclusief te boeken voor besloten events!

Offerte

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Gegevens aanvrager

Bedrijf Contactpersoon* Adres* Postcode* Plaats Telefoon* Mobiel E-mail*

Gegevens optreden/evenement

Soort evenement Datum Aanvangstijd Naam of type locatie Aantal gasten Type evenement Bijzonderheden Overige artiesten

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy-statement.

Tabitha

In samenwerking met Topbillin’ gaat AAA2010 de besloten boekingen verzorgen voor Tabitha. Je kent haar van de hit Hij is van Mij met Maan, Kris Kross Amsterdam en Bizzey welke wekenlang op 1 stond in de charts. Tabitha brak in 2017 door met het nummer Is Dit Over en bereikte maarliefst 10 miljoen views op YouTube en 17 miljoen streams op Spotify.

Na samenwerkingen met o.a. Ronnie Flex tekende Tabitha bij het muzieklabel Top Notch en releasde zij haar debut EP ‘Gevonden In Verdwalen’. Inmiddels is deze EP al meer dan 12 miljoen keer gestreamed. Samen met Kris Kross Amsterdam en Kraantje Pappie scoort Tabitha momenteel weer een dikke hit met Moment.

Daarnaast richtte Tabitha haar stichting Mooi zoals je bent op waar in zij zich richt op het motiveren en stimuleren van jongeren door evenementen en trainingen aan te bieden on hun zelfbeeld en het ontwikkelingsproces te stimuleren.

Vorige week stond Tabitha in een uitverkochte Paradiso, deze zomer is ze te zien op diverse festivals en gaat ze in het najaar met haar live band op clubtour langs verschillende poppodia in Nederland. Daarnaast is Tabitha voor besloten evenementen te boeken met tape-optredens waarbij ze wordt ondersteund door een DJ. Informeer naar de mogelijkheden!

Prijs Tabitha boeken?

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Tabitha. Wil je Tabitha boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Topbillin’ verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Tabitha. Wil je Tabitha boeken in jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met Topbillin’: Eliza Ammeraal

Boekingsmogelijkheden

  • Tape-optreden (incl. DJ)

Social media Tabitha

Twitter

Video

Nieuws Tabitha