Meld je aan voor de nieuwsbrief:

  • Stephanie Struijk: Singer/songwriter
    Stephanie Struijk: Singer/songwriter
  • Stephanie Struijk: Singer/songwriter
    Stephanie Struijk: Singer/songwriter

Offerte

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Gegevens aanvrager

Bedrijf Contactpersoon* Adres* Postcode* Plaats Telefoon* Mobiel E-mail*

Gegevens optreden/evenement

Soort evenement Datum Aanvangstijd Naam of type locatie Aantal gasten Type evenement Bijzonderheden Overige artiesten

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy-statement.

Stephanie Struijk

Stephanie Struijk boeken?

De singer/songwriter Stephanie Struijk, eerder bekend onder de naam ‘Stevie Ann’ komt begin 2019 met een nieuwe EP getiteld ‘Liedjes van een ander’. Stephanie gaat van februari tot en met mei 2019 op theatertour door Nederland waarin ze onder andere liedjes van de EP zal spelen.

In 2016 schreef Stephanie Struijk samen met Daniël Lohues tijdens een roadtrip door Amerika haar eerste Nederlandstalige album getiteld ‘Stephanie Struijk’. Met succes, want haar liedje ‘Nieuwe Maan’ leverde haar bijna een miljoen streams op. En met haar nieuwste EP ‘Daar’ die eerder dit jaar uitkwam deed ze een tour langs Nederlandse theaters en kreeg ze voet aan de grond in België met ondermeer airplay op Radio 2 en optredens op Dranouter Festival, Gentse Feesten en Nekka Nacht.

Stephanie bracht tot nu toe vijf studio-albums uit. Haar Engelstalige debuutalbum ‘Away From Here’, toen nog onder de naam ‘Stevie Ann’ kwam uit toen ze 19 jaar was en werd bekroond met de gouden status voor meer dan 50.000 verkochte albums. Ze ontving voor haar werk een Zilveren Harp en speelde op festivals als Pinkpop en Concert at SEA.

Prijs Stephanie Struijk boeken?

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Stephanie Struijk. Wil je Stephanie Struijk boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Stephanie Struijk. Wil je Stephanie Struijk boeken voor jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met Agents After All: Janna Albada

Boekingsmogelijkheden

  • Solo optreden

Social media Stephanie Struijk

Twitter

Video

Nieuws Stephanie Struijk