Meld je aan voor de nieuwsbrief:

 • Rob de Nijs: Een eindeloze rij aan tijdloze klassiekers!
  Rob de Nijs: Een eindeloze rij aan tijdloze klassiekers!
 • Rob de Nijs: Een eindeloze rij aan tijdloze klassiekers!
  Rob de Nijs: Een eindeloze rij aan tijdloze klassiekers!
 • Rob de Nijs: Te boeken met live band of als tape!
  Rob de Nijs: Te boeken met live band of als tape!
 • Rob de Nijs: Meer dan 50 jaar hits!
  Rob de Nijs: Meer dan 50 jaar hits!

Offerte

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Gegevens aanvrager

Gegevens optreden/evenement

(Vereist)

Rob de Nijs

De reeks tijdloze hits van Rob de Nijs is bijna onuitputtelijk met klassiekers als ‘Malle Babbe’, ‘Jan Klaassen de trompetter’, ‘Dag zuster Ursula’, ‘Zet een kaars voor je raam vannacht’, ‘Het werd zomer’ en ‘Banger Hart’. Van de kleine ontroerende (levens)liedjes tot zijn grootse swingende hits. Rob de Nijs weet jong en oud nog immer te imponeren met zijn bijzonder brede en genreoverschrijdend repertoire. Een band of tape optreden met louter hits uit zijn indrukwekkende loopbaan blijft daarmee een onvergetelijke happening met iconische allure!

Ondertussen gaat Rob gewoon verder met zijn succesvolle muzikale levensmissie. Dat succes dankt hij aan zijn passie, perfectionisme en talent. Zijn stem heeft in de loop van de jaren alleen maar aan diepgang en warmte gewonnen en body and mind zijn nog altijd piepjong. Dat constateerde ook de pers die aanwezig was bij het optreden in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam, ter gelegenheid van zijn 70ste verjaardag. ‘Rob kan nog jaren mee’ aldus de Telegraaf. ‘Hij brengt zijn successen alsof hij het nog nooit eerder heeft gedaan’, complimenteerde het Parool. Tijd heeft geen vat gekregen op de zanger en zijn werk, luidt het unanieme oordeel…ook na zijn magistraal uitverkocht jubileumconcert in de Lotto Arena in Antwerpen.

Boekingsmogelijkheden Rob de Nijs
Rob de Nijs is te boeken met zijn live band Pur Sang, solo met een tapeoptreden, of als gastsolist.

Prijs Rob de Nijs boeken?

Agents After All AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de boekingen van Rob de Nijs. Wil je Rob de Nijs boeken voor een optreden? Neem dan contact op met artiestenbureau en Evenementenbureau Agents After All AAA2010.

Foto: William Rutten

Boekingsmogelijkheden

 • Tape optreden
 • Live Band
 • Klein akoestisch
 • Als gastsolist

Social media Rob de Nijs

Twitter

Video

Nieuws Rob de Nijs