Meld je aan voor de nieuwsbrief:

  • Lisa Lois: Beschikbaar voor besloten events!
    Lisa Lois: Beschikbaar voor besloten events!
  • Lisa Lois: Te boeken met live band of akoestische set!
    Lisa Lois: Te boeken met live band of akoestische set!

Offerte

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Gegevens aanvrager

Bedrijf Contactpersoon* Adres* Postcode* Plaats Telefoon* Mobiel E-mail*

Gegevens optreden/evenement

Soort evenement Datum Aanvangstijd Naam of type locatie Aantal gasten Type evenement Bijzonderheden Overige artiesten

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy-statement.

Lisa Lois

Lisa Lois boeken?

Lisa Loïs is een Nederlandse zangeres bekend van het winnen van X Factor in 2009, een veelvoud aan gouden en platina records en een tweemaal zeer succesvolle theatertour Lisa Loïs sings: Adele. Door haar krachtige, warme en internationale geluid zou men niet denken dat ze Nederlands is, maar niets is minder waar. Dat Lisa Loïs meer is dan zomaar een winnares van een talentenjacht bleek wel toen het nummer waarmee ze X Factor won, Hallelujah, 10 weken op nummer 1 in de Top 40 belandde. Daarmee behaalde ze een record, namelijk volgens het Guinness Book of World Records de langste nummer 1 hit notering van een talentenjacht ooit. Het is geen verrassing dat deze song dubbel platina werd.
Het succes bleef groeien, haar debuutalbum “Smoke” kreeg in de pre sale al een gouden status en werd door niemand minder dan wereldzangeres Jessie J uitgereikt. Dit album ging ook platina. Op haar tweede album “Breaking Away”, die uitkwam in 2013, bewees Lisa Loïs dat ze niet alleen als zangeres tussen de Nederlandse top hoorde, maar ook als songwriter. De van “Breaking Away” afkomstige single “Silhouette” werd één van de meest gedraaide platen van 2013 en de zangeres won daar dan ook een Buma Award voor.
Dat Lisa Loïs van alle markten thuis is bewijst zij op dit moment met een tweede editie van de succesvolle theatertour Lisa Loïs sings: Adele, met uitverkochte zalen door het hele land. Na de eerste tour was de zangeres er klaar voor om zelf weer de studio in te duiken om nieuwe muziek te maken. Na een creatieve zoektocht heeft zij inmiddels haar eigen frisse sound gevonden. Een hele opluchting, want een tijd had ze het gevoel dat ze haar muzikale identiteit een beetje kwijt was.

Prijs Lisa Lois boeken?

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Lisa Lois. Wil je Lisa Lois boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Lisa Lois. Wil je Lisa Lois boeken in jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Maarten Middendorp

Boekingsmogelijkheden

  • Live band
  • Klein akoestisch
  • Gastsoliste
  • Tape

Social media Lisa Lois

Twitter

Video

Nieuws Lisa Lois