Meld je aan voor de nieuwsbrief:

  • LAKSHMI: Nu te boeken voor besloten events!
    LAKSHMI: Nu te boeken voor besloten events!
  • LAKSHMI: Te boeken in kleine setting of full band!
    LAKSHMI: Te boeken in kleine setting of full band!

Offerte

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Gegevens aanvrager

Gegevens optreden/evenement

(Vereist)

LAKSHMI

LAKSHMI’s muziek is een verrassende combinatie van fluisterzachte luisterliedjes en gruizige elektronica, aangevuld met krassende gitaren en kwetsbare strijkers. Zelf noemt de artiest, songwriter en theatermaker het Pop Noir. Als maker staat LAKSHMI bekend als degene die haar eigen wereld op een ijzersterke manier visueel weet te vertalen. Ondanks haar jonge carrière – LAKSHMI debuteerde in 2017 met haar zelf getitelde debuutalbum en in 2018 verscheen haar tweede album SIREN – heeft ze al twee theatertours op haar naam staan. Momenteel tourt ze met haar nieuwe voorstelling ‘Huidhonger’.

Dit jaar brak ze voor het grote publiek door met haar deelname aan het tv-programma ‘Wie is de Mol?’ en bracht ze haar single EMPTY uit met videoclip waarin ze medewerking kreeg van topontwerpers zoals Ronald van der Kemp. De song kreeg bovendien een sync in de CBS serie “Charmed”. Daarnaast richtte Lakshmi haar eigen fanplatform “Only for The Wicked” op en bracht ze het nummer “Grow with you” uit wat ze samen schreef met Kensington zanger Eloi Youssef. Verder stond afgelopen jaar ook nog met interviews, in de LINDA, Trouw en NRC.

Ook is ze mede het gezicht van de “Mooier dan ooit” campagne voor het nieuwe culturele seizoen en deed ze onlangs een TedTalk. Op 5 november jl kwam LAKSHMI haar nieuwe single All I Know en in maart gaat de short movie van “All I Know” in première.

LAKSHMI werkt momenteel aan haar derde album, met zoals ze het zelf noemt Pop Noir, dat zal worden geproduceerd door Dries Bijlsma (Typhoon/Bløf) en LudoWic (Wende/Sevdaliza).

Te boeken in verschillende settings
Naast boekingen met haar volledige live band is LAKSHMI ook in een kleine akoestische setting te boeken. Tevens zijn er mogelijkheden voor een Spoken Word optreden of combinatie van bovenstaande. Informeer naar de vele mogelijkheden!

Besloten events
Speciaal voor besloten events is er de mogelijkheid om LAKSHMI te boeken voor een optreden met een combinatie van haar grootste hits en covers van haar helden als bijv. Amy Winehouse, Ramsese Shaffi en Aviici. Denk aan nummers als:

Starship 109
Zeg me dat het niet zo is
I touch myself
Wicked games
Wake me up
Love is a losing game
Ken je mij

Prijs LAKSHMI boeken?

Agents After All AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van LAKSHMI. Wil je LAKSHMI boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Neem dan contact op met artiestenbureau en Evenementenbureau Agents After All AAA2010.

Twist Agency verzorgt exclusief de openbare boekingen voor LAKSHMI. Wil je LAKSHMI boeken in jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met Twist Agency: Casper Knipscheer

Boekingsmogelijkheden

  • Klein akoestisch
  • Live Band
  • Spoken Word

Social media LAKSHMI

Twitter

Video

Nieuws LAKSHMI

Momenteel geen nieuws.