Meld je aan voor de nieuwsbrief:

 • Kris Berry: Nieuw album 'Berry Street'
  Kris Berry: Nieuw album 'Berry Street'
 • Kris Berry: Te boeken met live band of klein akoestisch!
  Kris Berry: Te boeken met live band of klein akoestisch!
 • Kris Berry: Jazzpop met soul, latin en Caribische invloeden
  Kris Berry: Jazzpop met soul, latin en Caribische invloeden

Offerte

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Gegevens aanvrager

Gegevens optreden/evenement

(Vereist)

Kris Berry

Lang voor haar debuutplaat voltooid was, stond Kris Berry op North Sea Jazz Festival in Rotterdam. En een jaar later, is haar debuutplaat ‘Marbles’ uitgekomen. Haar muziek laat zich karakteriseren als toegankelijke jazzpop, afgewisseld met soul, folk, latin en diverse Caribische invloeden.

Nadat Kris Berry in 2012 debuteerde met het album ‘Marbles’ beleefde ze een succesvol jaar samen met Perquisite. Hun gezamenlijke album ‘Lovestruck Puzzles’ ontving lovende recensies en de single ‘Let Go’ werd gekozen tot 3FM Megahit. Daarna liet Kris Berry weer solo van zich horen met de single ‘Perfect Storm’ en was ze support-act voor Caro Emerald tijdens een tournee in Engeland. Dit jaar komt er meer nieuwe muziek uit!

Prijs Kris Berry boeken?

Agents After All AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Kris Berry. Wil je Kris Berry boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau Agents After All AAA2010.

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Kris Berry. Wil je Kris Berry boeken voor jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Henkjan Onnink

Boekingsmogelijkheden

 • Live Band
 • Klein akoestisch
 • Als gastsoliste

Social media Kris Berry

Twitter

Video

Nieuws Kris Berry