Meld je aan voor de nieuwsbrief:

  • Jim van der Zee: winnaar van The Voice of Holland 2018
    Jim van der Zee: winnaar van The Voice of Holland 2018

Offerte

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Gegevens aanvrager

Bedrijf Contactpersoon* Adres* Postcode* Plaats Telefoon* Mobiel E-mail*

Gegevens optreden/evenement

Soort evenement Datum Aanvangstijd Naam of type locatie Aantal gasten Type evenement Bijzonderheden Overige artiesten

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy-statement.

Jim van der Zee

Jim van der Zee boeken?

Jim van der Zee leerde al op jonge leeftijd zingen en gitaar spelen. Hij werd geïnspireerd door zijn vader en de muziek die thuis gedraaid werd. Nummers van onder andere Ray Charles, Bruce Springsteen, Leonard Cohen, Bob Dylan en Paul Simon vormen tot de dag van vandaag de basis van zijn muzikale bestaan en dat hoor je terug in zijn muziek.

Sinds dit jaar mag Jim zich winnaar van The Voice of Holland noemen! Direct na het winnen van deze titel richtte Jim zich op zijn eerste album, die afgelopen vrijdag werd uitgebracht. Het debuutalbum heeft als titel ‘Where I Come From en werd gelanceerd tijdens een perspresentatie in de ADAM Toren. Slechts vijf weken na zijn avontuur bij ‘The Voice’ weet Jim al een volledig album uit de grond te stampen.

Op het album staan tien fantastische vertolkingen van zijn muzikale helden. Onder andere het prachtige ‘Vincent‘, waar hij de harten van Nederland mee wist te veroveren tijdens The voice, en een ontroerende versie van de Cat Stevens hit ‘Father And Son’.

Jim is te boeken voor een solo-optreden, met combo of als gastsolist. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor optredens ‘op maat’: van een optreden met zijn live band tot groot symfonisch orkest. Jim speelt prachtige vertrolkingen van zijn muzikale helden en zijn optredens zijn uitermate geschikt als muzikaal intermezzo tijdens bijvoorbeeld een (gala)diner, product-introductie of evenementen in theatersetting. Informeer naar de mogelijkheden!

PERSONAL MANAGEMENT
Basja Chanowski / info@piumusic.com

Prijs Jim van der Zee boeken?

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Jim van der Zee. Wil je Jim van der Zee boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Jim van der Zee. Wil je Jim van der Zee boeken in jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met Agents After All: Maarten Middendorp.

Boekingsmogelijkheden

  • Akoestisch optreden (solo)
  • Optreden met combo
  • Gastsolist

Social media Jim van der Zee

Twitter

Video

Nieuws Jim van der Zee