Meld je aan voor de nieuwsbrief:

 • Jim van der Zee: Nu te boeken voor besloten events!
  Jim van der Zee: Nu te boeken voor besloten events!
 • Jim van der Zee: Te boeken voor solo- of live band optredens!
  Jim van der Zee: Te boeken voor solo- of live band optredens!
 • Jim van der Zee: winnaar van The Voice of Holland 2018
  Jim van der Zee: winnaar van The Voice of Holland 2018

Offerte

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Gegevens aanvrager

Bedrijf Contactpersoon* Adres* Postcode* Plaats Telefoon* Mobiel E-mail*

Gegevens optreden/evenement

Soort evenement Datum Aanvangstijd Naam of type locatie Aantal gasten Type evenement Bijzonderheden Overige artiesten

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy-statement.

Jim van der Zee

Jim van der Zee, ooit begonnen als straatmuzikant, heeft hard gewerkt aan zijn inmiddels gevestigde naam in de muziekwereld. Hij speelde onder andere op Concert at SEA, The Amsterdam gay pride, het Amsterdam kinderprinsengrachtconcert en voor de koninklijke familie op koningsdag. Daarnaast liet hij zijn eigen muziek horen in de Melkweg en meer dan 70 theatershows. Jim staat bekend om zijn lage warme stem en overweldigende optredens.

Vanaf zijn 6e speelt Jim gitaar en later leerde hij ook zingen aan het conservatorium Amsterdam. In de zomermaanden trok Jim het liefst met een camper door Europa en Amerika. Of hij nou stond te spelen bij een surfkamp aan de Frans Atlantische kust of zijn gitaar omhing op een zonnig pleintje in Barcelona: overal wist hij publiek aan te trekken. Hij sliep in zijn camper en kwam rond van de munten die overdag zijn gitaarkoffer vulden.

Na ervaring te hebben opgebouwd in bars, surfkampen en op straat besloot Jim zijn muziek te delen met een groter publiek. In 2018 nam hij deel aan The Voice of Holland. Met zijn hartverwarmende nummers en overweldigende optredens bracht Jim het publiek iets dat ze nog niet eerder hadden gezien.

In begin 2018 bracht Jim “Where I Come From” uit, een eerbetoon aan de legendes die hem inspireerde. Covers van artiesten als: Bob Dylan, Johny Cash, Bruce Springsteen en Don McLean.

Om vrij en onafhankelijk te blijven bouwde Jim eigenhandig een opnamestudio in zijn kamer in Amsterdam. Hier legde hij hand aan zijn eerste eigen werk “Starting the Engine”. Het album is uit sinds deze september! Een nieuw begin, het avontuur gaat door!

Jim is te boeken voor een solo-optreden, met combo of als gastsolist. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor optredens ‘op maat’: van een optreden met zijn live band tot groot symfonisch orkest. Jim speelt prachtige vertrolkingen van zijn muzikale helden en zijn optredens zijn uitermate geschikt als muzikaal intermezzo tijdens bijvoorbeeld een (gala)dinerproduct-introductie, bruiloften of evenementen in theatersetting. Informeer naar de mogelijkheden!

Prijs Jim van der Zee boeken?

Agents After All AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Jim van der Zee. Wil je Jim van der Zee boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Neem dan contact op met artiestenbureau en Evenementenbureau Agents After All AAA2010.

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Jim van der Zee. Wil je Jim van der Zee boeken in jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met Agents After All: Maarten Middendorp.

Boekingsmogelijkheden

 • Akoestisch optreden (solo)
 • Optreden met combo
 • Gastsolist

Social media Jim van der Zee

Twitter

Video

Nieuws Jim van der Zee