Meld je aan voor de nieuwsbrief:

 • Te boeken in kleine setting of met live band
  Te boeken in kleine setting of met live band
 • Nu te boeken voor besloten events: Froukje
  Nu te boeken voor besloten events: Froukje
 • Te boeken in kleine setting of met live band
  Te boeken in kleine setting of met live band

Offerte

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Gegevens aanvrager

Gegevens optreden/evenement

Froukje

Froukje is nog maar 18 jaar als ze zich begin 2020 met haar single ‘Groter dan Ik’ in een klap profileert als een van de nieuwe beloften van de Nederlandse alternatieve pop. De single biedt haar dansbare en zelfgeschreven perspectief op de huidige klimaatcrisis (“Happy new year / de wereld staat in de fik / en ik zou het willen blussen, maar het vuur is groter dan ik”), gaat viraal op internet en brengt haar op de radar van media als De Wereld Draait Door en 3FM. Ook treedt ze op uitnodiging van Wende Snijders op in Carré bij Wende’s Kaleidoscoop.

Froukje (Froukje Veenstra) woont in Rotterdam, waar ze Songwriting studeert aan het Codarts Conservatorium. In mei verschijnt haar tweede single ‘Ik Wil Dansen’, die net als ‘Groter Dan Ik’ raakt aan relevante existentiële thema’s en bol staat van intrigerende zanglijnen, gebracht met een natuurlijke nonchalance maar ook een scherpschietend en vakkundig talent voor melodie. Beide singles zijn in korte tijd goed voor tonnen views en elk meer dan een miljoen streams. Ook tekent Froukje een contract bij Top Notch, het label waar haar nieuwe muziek zal gaan verschijnen. Het belooft al met al een interessant jaar te worden voor Froukje, die zich voortbeweegt met een aura van authenticiteit en inhoudelijke urgentie dat in een woelig tijdperk even verfrissend als broodnodig aandoet.

Live band of klein akoestische setting
Speciaal voor (online) besloten evenementen is Froukje beschikbaar voor optredens met live band. Daarnaast is er voor kleinschalige aangelegen de mogelijkheid om Froukje akoestisch (solo) te laten optreden. Informeer naar de mogelijkheden!

Prijs Froukje boeken?

Agents After All AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Froukje. Wil je Froukje boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Neem dan contact op met artiestenbureau en Evenementenbureau Agents After All AAA2010.

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Froukje. Wil je Froukje boeken in jouw zaal of op jouw festival of evenement? Neem dan contact op met Agents After All: Maarten Middendorp

Boekingsmogelijkheden

 • Live met band
 • Klein akoestisch

Social media Froukje

Twitter

Video

Nieuws Froukje