Meld je aan voor de nieuwsbrief:

  • Ed Struijlaart: Te boeken voor akoestische optredens!
    Ed Struijlaart: Te boeken voor akoestische optredens!

Offerte

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Gegevens aanvrager

Bedrijf Contactpersoon* Adres* Postcode* Plaats Telefoon* Mobiel E-mail*

Gegevens optreden/evenement

Soort evenement Datum Aanvangstijd Naam of type locatie Aantal gasten Type evenement Bijzonderheden Overige artiesten

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy-statement.

Ed Struijlaart

Sinds de release van zijn tweede album ‘Closer Than Skin’ in 2014 gaat Ed Struijlaart onverminderd door met het uitbrengen van nieuwe muziek. Afgelopen jaar was hij succesvol met het duet ‘Made of Stars’ samen met Lisa Lois en het nummer ‘Gold’ dat veelvuldig was te horen rond de Olympische spelen. Met ‘Gold’ liet hij ook meteen een geluid horen dat we nog niet van hem kenden: steviger, meer rock en minder pop. En dat smaakt naar meer!

Een paar jaar geleden zegt Ed Struijlaart (1979, Den Haag) z’n baan op en verbrandt al zijn schepen achter zich om zijn droom na te jagen: Leven van en voor de muziek. Zijn debuutalbum ‘Head, Heart & Hands’ leverde hem airplay op met singles ‘Face Down’ en ‘Anything’. Hij werd genomineerd voor een 3FM Award en stond met zijn band op Concert at SEA, Noorderslag en mocht op tournee met Bløf. Zijn muziek valt te omschrijven als singer/songwriter georiënteerde popmuziek met elektronische invloeden.

Ed zijn tweede album heet ‘Closer Than Skin’, hij nam hem in Londen op met Carey Willetts, van onder meer Athlete. ‘Closer Than Skin’ bevat samenwerkingen met o.a. Peter Slager (BLØF), Christon Kloosterboer (Rigby) en uiteraard Carey Willetts. Zelf zegt Ed Struijlaart er het volgende over: “In London vond ik de rust en ruimte om alles wat ik de afgelopen jaren heb meegemaakt op een rijtje te zetten, te kijken waar ik nu sta en dat te gieten in deze 11 songs. Samen met Carey Willetts ben ik echt in de liedjes gekropen om het zo eerlijk en oprecht mogelijk aan het album toe te vertrouwen”

Een persoonlijke plaat over de woelige baren van liefde, verlangen en het leven anno nu. Over een zware periode in een relatie en de liefde die overwint. Over het verlangen naar huis en de vraag waar dat nu eigenlijk is. En over de angst om dingen te missen in een tijd waarin alles en iedereen informatie deelt. Natuurlijk is Ed zeer actief op de social media. Maar wie hem wil volgen en wil leren kennen, kan het beste naar zijn liedjes luisteren.

Prijs Ed Struijlaart boeken?

Agents After All AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Ed Struijlaart. Wil je Ed Struijlaart boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privé feest? Neem dan contact op met artiestenbureau en Evenementenbureau Agents After All AAA2010.

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Ed Struijlaart. Wil je Ed Struijlaart boeken voor jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met Agents After All: Henkjan Onnink

Boekingsmogelijkheden

  • Klein Akoestisch

Social media Ed Struijlaart

Twitter

Video

Nieuws Ed Struijlaart

Momenteel geen nieuws.